Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów
Wymiana papierowych praw jazdy
Autor
Wiadomość
Kaffi
Moderator Z czeluści piekielnych ;-)
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 11 Maj, 2006 Wymiana papierowych praw jazdy
Pamiętacie o terminie wymiany papierowych praw jazdy? Zostały niecałe dwa miesiące... Szczegóły tutaj: http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productac1600
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
tomasz-dominik
totalny rekordzista T-D
Wysłany: Czw 11 Maj, 2006
u mnie już PO tym obowiązku
a jak z terminem na dow osobiste ?
radok
znany gawędziarz
Ja w poniedziałek składam papiery. Odwlekałem do ostatniej chwili bo nie lubie łazic po urzędach
_________________http://www.kidprotect.pl/
Kaffi
Moderator Z czeluści piekielnych ;-)
tomasz-dominik napisał/a: a jak z terminem na dow osobiste ?
"Kiedy trzeba wymieniać dowód:
Od 1 stycznia 2006 r. do 31 grudnia 2006 r. - wymiana dowodów wydanych w latach 1992-95,
od 1 stycznia 2007 r. do 31 grudnia 2007 r. - wymiana dowodów wydanych w latach 1996-2000.(PAP)"
Źródło
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
tomasz-dominik
totalny rekordzista T-D
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006
Dzięki
to jeszcze mam 1,5 roku
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
Forum osiedla Słowicza zaprasza wszystkich mieszkańców ulic Albatrosów, Pelikanów i Strusiej do dyskusji.