Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Pon 28 Sie, 2006
Ja oczywiście byłbym ZA sortowaniem.
I choć oczywiście większą role pewnie tu odgrywa moje lenistwo, to na te chwilę bardzo ważnym aspektem jest MAŁA KUCHNIA.
Po prostu nie mam gdzie osobno trzymac plastików, kartonów i szkła !!
My też mamy małą kuchnię, jednak się udaje . Zobaczymy po przemeblowaniu, ale dotychczas papiery do wyrzucenia lądowały w przedpokoju za drzwiami, szkło i plastiki przy kuchni - oczywiście dosyć często się to wyrzucało żeby bałaganu nie robić .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
nie ma to jak podpoządkować swoje życie śmieciom. zamiast normalnie żyć zastanawiać się czy się za bardzo nie śmieci, co zrobić ze śmieciami i tak dalej. paranoja na kółkach.
ja śmiecę i się nie zastanawiam. niech rząd się martwi - za to mu płacimy.
I choć oczywiście większą role pewnie tu odgrywa moje lenistwo, to na te chwilę bardzo ważnym aspektem jest MAŁA KUCHNIA.
Po prostu nie mam gdzie osobno trzymac plastików, kartonów i szkła !!
dobrym sposobem na to jest trzymanie śmieci na korytarzu ....... niektórzy tak to robią i bez sortowania
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
i chyba mają wrażliwy węch skoro z własnymi śmieciami w domu wytrzymać nie mogą
ja nie sortuję wszystkiego, chyba że chodzi o szklane butelki i puszki to tak
_________________ Lepiej coś powiedzieć niż głupio milczeć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum