Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 24 Maj, 2006 Prohibicja
Przypominam, że jutro i pojutrze w mazowieckim obowiązuje prohibicja. Zatem, jeśli ktoś chce napić się w piatek piwka, ma jeszcze trzy godziny aby odwiedzić sklep...
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 24 Maj, 2006 Re: Prohibicja
drew napisał/a:
Przypominam, że jutro i pojutrze w mazowieckim obowiązuje prohibicja. Zatem, jeśli ktoś chce napić się w piatek piwka, ma jeszcze trzy godziny aby odwiedzić sklep...
No proszę Cie
Ja jestem umówiona z "babami" na piątek, myślę że puby....będą od tego zwolnione
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
U Grabarczyka (Strusia wisi kartka że alkoholu przez dwa dni nie sprzedają. Byłam świadkiem jak koleś przyszedł z pustymi butelkami i chciał kupić piwo. Usłyszał że puste butelki przyjmą, ale piwa nie dostanie. Nie wiem jednak jak to się skończyło bo wychodziłam...
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Czy prohibicja ma jakieś granice geograficzne? Jestem gotów pojechać tak do 50 km żeby w piątek wieczorem po pracy napić się piwa. Czy np. w Nadarzynie też obowiązuje?
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
------------------------------------------------------
Po za warszawą kupisz piwo (tak pisali w GW)
a dokładnie brzmiało to tak
"W woj Mazowieckim zakaz sprzedaży alkoholu powyżej 4.5 % a w warszawie całkowity zakaż. więc poza granizami warszawy można kupić piwo'
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum