Z jeszcze niepotwierdzonych źródeł dowiedziałem się, że nad bankiem Millenium wisi widmo upadłości ... podobno okazał się największą w Europie pralnią pieniędzy ....
Na szczęście nie mam tam konta ....
Szukam potwierdzenia tych wiadomości na sieci, ale mogą być zbyt świeże ...
Dla posiadających konta ... placówki są czynne bodaj do 21:00 ....
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 20 Cze, 2006
Czy jest jeszcze jakiś bank w Polsce, który ma 100% polskiego kapitału ??? Chyba nie...
Wszystkie banki, wiążą ze sobą pewne ryzyko...dlatego Kowalski sam musi zadecydować, gdzie woli trzymać szmal...w rękach prywatnego przedsiębiorcy, czy też w domowej skarpecie...
A jeśli już w tamacie banków....Po jaki grom i dla kogo, jest otwarta w Piasecznie placówka PKO SA ??? Czynna z tego co pamiętam, od 9.30 do 17.30 ??? Chyba wyślę im taki sam list, jaki kiedyś dostalo PKO BP, od swojego rozgoryczonego klienta...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006
Zostaw ... niech Ci go zlikwidują
a tak na poważnie, jeszcze nie mam potwirdzenia tych wiadomości, szły od znajomych znajomych ....
W wiadomościach jedynie jest mowa o tym, że bank jest pralnią ... ale nie ma mowy o blokowaniu wypłat czy innych działaniach wobec uczciwych klientów ...
opcje są dwie, wstrzymać się i liczyć, że było to tylko zamieszanie i plotki ... albo tymczasowo przenieść oszczedności na inne konto
co do kredytów to inny problem, zapewne zostały by przejęte przez inne banki, pytanie czy wyszło by się na tym lepiej czy gorzej ...
Hmm... tak właściwie, to by mi się baaardzo podobało - gdyby tak kredyt u nich zginął - tak jak "zginął" rzeczoznawca z wyceną mojego mieszkania (jedna z przygód jakie mnie już spotkały w tym banku - a tak naprawdę nawet jeszcze do końca nie zacząłem spłacać tego kredytu )
_________________ A.E.D.D.I.N.: Artificial Electronic Device Designed for Infiltration and Nullification
Skąd w ogóle takie informacje??? Fakt, że miałem sporo przygód z tym bankiem ale żeby pralnia? To Brzanka ma teraz sporą konkurencję A tak na poważnie to napiszcie coś o źródłach tych informacji.
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
------------------------------------------------------
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006
shortt napisał/a:
Skąd w ogóle takie informacje??? Fakt, że miałem sporo przygód z tym bankiem ale żeby pralnia?
te informacje o pralni to akurat są oficjalne i trąbią o tym w telewizyjnych wiadomościach ...
Niepotwierdzone jest odebranie licencji przez portugalski sąd.
[...]te informacje o pralni to akurat są oficjalne i trąbią o tym w telewizyjnych wiadomościach ...
Niepotwierdzone jest odebranie licencji przez portugalski sąd.
Czy mógłbyś napisać coś więcej? Nie udało mi się trafić na żadne informacje na ten temat, ani w I-necie ani w TV.
_________________ A.E.D.D.I.N.: Artificial Electronic Device Designed for Infiltration and Nullification
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum