Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: 314TeR
Sob 22 Kwi, 2006
KRRiT
Autor Wiadomość
woweq 
totalny rekordzista
to kluczyk czy szczoteczka?

Wysłany: Nie 05 Lut, 2006   

cos mi sie zdaje, ze "przypadkowosci" to malo tutaj bylo #-o = chociaz nigdy nic nie wiadomo, moze to po prostu przyczyny techniczne! #-o 8)

radok 
znany gawędziarz

Wysłany: Pon 06 Lut, 2006   

Kolejny zdjęty program. Niedługo już tylko jedyna, słuszna prawda będzie płynęła z telewizji publicznej :| .

"Z ramówki TVP 1 został zdjęty magazyn "Reporterzy non stop", po tym, jak wstrzymano krytyczny reportaż o przebiegu akcji ratowniczej w Katowicach - informuje "Presserwis".
Reportaż miał być wyemitowany w środę 1 lutego o 17.20. Program został skolaudowany i zaakceptowany. Jak opowiadają autorzy programu, ich materiał zawierał m.in. krytyczne oceny świadków i ofiar katastrofy na temat akcji ratowniczej - informuje "Presserwis".

Program nie został nadany na polecenie dyrektora Jedynki Macieja Grzywaczewskiego. "Jestem zaskoczona tą sytuacją" – mówi Agnieszka Borowska, która przygotowywała program "Reporterzy non stop".

Nikt z szefów publicystyki TVP 1 nie chciał komentować zawieszenia magazynu - informuje "Presserwis".

woweq 
totalny rekordzista

...i co dalej???

marekneon 
totalny rekordzista
ROBI KANAPKĘ

woweq napisał/a:
...i co dalej???

dobrobyt kraj mlekiem i miodem płynący 8) :lol:

woweq 
totalny rekordzista

taaaak, a Kim Dzong Il - ciagle tak samo mlodo wyglada na wszystkich zdjeciach =D>

Kania 
permanentny zaglądacz
Nieobecny

W prasie katolickiej(bardzo popularny ostatnio tytuł) ukazało sie ogłoszenie prasowe ministra kultury w sprawie finansowania polskich projektow z budzetu UE, wszystko ok. ale dlaczego ogloszenie to ukazało sie tylko i wyłącznie w tym Dzienniku a w innych nie, i jeszcze coś: wnioski o finansowanie projektów mozna skladac do 15 lutego br. a ministerstwo do tego terminu nie zamierza zamieszczac nowych ogloszen w innych gazetach.

ps. wniosek: jak kupiłes "Nasz Dziennik" to wiesz o dofinansowaniu a jak nie to ...

Moi drodzy... zostawię takie postepowanie bez komentarza...

Pozdrawiam fanów IV RP ... ale tak prywatnie ... to ja już wolę III RP :D

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

Kania napisał/a:
W prasie katolickiej(bardzo popularny ostatnio tytuł) ukazało sie ogłoszenie prasowe ministra kultury w sprawie finansowania polskich projektow z budzetu UE, wszystko ok.[b] (...):D

Był to zapewne tzw. news na wyłączność :wink: :P

Kania 
permanentny zaglądacz
Nieobecny

Prezydent Lech Kaczyński powołał w poniedziałek Elżbietę Kruk na przewodniczącą Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji. Podkreślił przy tej okazji, że prace Rady mają służyć głównie "obiektywnemu informowaniu obywateli". =D> #-o [-o< [-( ](*,)

"To jest to, czego ja jako prezydent, jako głowa państwa chciałbym od mediów" - powiedział prezydent. Kruk zapewniła natomiast, że będzie pracowała nad przywróceniem Radzie autorytetu. :wink:

"Jestem przeciwnikiem mediów partyjnych - one zresztą nie mają dzisiaj żadnych szans. Natomiast jestem też przeciwnikiem mediów, które w sposób oczywisty jedne fakty wyolbrzymiają, inne pomijają" - powiedział tuż po wręczeniu nominacji Lech Kaczyński :oops:

ps. wg. Ciebie która stacja telewizyjna i radiowa jest niezależna?

Marcin 
wprawny pisarz
bez tytułu

Wysłany: Wto 07 Lut, 2006   

Kania napisał/a:
Prezydent Lech Kaczyński:
"Jestem przeciwnikiem mediów partyjnych - one zresztą nie mają dzisiaj żadnych szans. Natomiast jestem też przeciwnikiem mediów, które w sposób oczywisty jedne fakty wyolbrzymiają, inne pomijają"

Brawo dla Leszka za kosekwencje. Klon Pana Przeciwnika mediów partyjnych ogłasza pakt stabilizacyjny w tak sformatowanych mediach jak tylko można sobie wyobrazić... No fakt, partyjne to one nie są. Za to światopoglądowo wąskie.

PS: Kania - wątek bez ankiety/pytania wątkiem straconym?

Odpowiedz do tematu