Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 06 Gru, 2006
Narodzie,
może zamiast się "podłączać" do innych, zbierzmy chętnych, spróbujmy sami sklecić 12-kę
i znaleźć salę w okolicy (bliższej lub troskę dalszej, ale bez szaleństw, na bielany jeździł nie będę )))
J ajestem chetny - 1 osoba na pewno, może i druga też będzie.
Jak by mi pasowały terminy spotkań to może i ja bym się dołączył. Tylko zastrzegam siatkarzem to ja nie jestem...
Jak będzie coś ustalone to dajcie znać na pw
podejżewam ,że zainteresowany mogę być tylko informacji na temat siatkówki prosiłbym wiecej i założę się ,że nie tylko ja.
Siatkówkę skojarzyć morzna np: skok przez siatkę do sąsiadki albo skok przez siatkę na salatkę.
Przepraszam,że tak żartem do tego podchodzę, jednak za minimum informacji na forum nikt urazy mieć nie będzie.
_________________ Jak zbudować życie bogate w czas?
jest pomysł.
Możesz się cofnąć do początku tego wątku właściwie wszystko jest takie samo tylko dwa lata mineły, rozpoczynamy nowy sezon siatkówki, gramy w złotokłosie o godzinie 19.00 w czwartki start 5 listopada, poziom bardzo amatorski, ale jest dużo walki mapka dojazdu na początku wątku, albo daj znać jak będziesz zdecydowany ale lepiej mailem gbiolik@kompan.pl niż na formu, koszt na poziomie 20 PLN miesięcznie jak potrzebujesz więcej info to zadzwoń 501 542 975
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum