bufety na pętli: hobby (bufet na linii mety), mega (1), giga (2)
biuro zawodów: teren stadionu miejskiego
oplata startowa:
- 50 zł - ulgowy koszt uczestnictwa w zawodach na dystansach Mega i Giga pod warunkiem uiszczenia opłaty na 2 tygodnie przed zawodami,
- 60 zł - normalny koszt uczestnictwa w zawodach,
- 70 zł - w dniu startu do godz. 10.00, opłata dokonywana wyłącznie w formie gotówki w Biurze Zawodów,
- 100 zł - w dniu startu w godz. 10.00 - 10.30, opłata dokonywana wyłącznie w formie gotówki w Biurze Zawodów,
- 20 zł - opłata za dystans Hobby, niezależnie od terminu wpłaty.
program zawodów:
piątek (26.05)
• godz. 16.00 - 20.00 zapisy w Biurze Zawodów,
sobotaa (27.05)
• godz. 7.00 - 10.00 zapisy w Biurze Zawodów,
• godz. 10.30 - ustawianie zawodników w sektorach startowych,
• godz. 11.00 - start maratonu, dystanse Mega i Giga,
• godz. 11.15 - start maratonu, dystans Hobby,
• godz. 11.30 - 15.00 - imprezy towarzyszące dla kibiców, wyścigi dla dzieci,
• godz. 16.00 - rozpoczęcie uroczystej dekoracji oraz losowanie nagród,
• godz. 18.00 - imprezy towarzyszące dla wszystkich uczestników Mazovia MTB Marathon.
Ja bym może nawet i dygnął ale nie mam kasku. Ile trzeba wydać na lekką skorupkę (może i pytanie głupie - nigdy jakoś temat kasku mnie nie pocigał więc nie wiem).
I jeszcze jedno, ile czasu jest na dojechanie tych 45 km, tak zeby sie zmieścić w klasyfikacji.
Pzdr,
BLCR
_________________ Ten się śmieje ostatni, kto wolno myśli.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 02 Maj, 2006
BLCR napisał/a:
Ile trzeba wydać na lekką skorupkę
hmm, ja dałem za swoją 180 pln (cena z allegro) w sklepie warta 280 pln ... lekka to jedno, grunt, że ma dobrą wentylację ale napewno można znaleźć coś tańszego ...
BLCR napisał/a:
I jeszcze jedno, ile czasu jest na dojechanie tych 45 km, tak zeby sie zmieścić w klasyfikacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum