Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 Losowanie MŚ 2006
Ciekawi mnie co sądzicie o wyniku losowania grup do MŚ w piłce nożnej?
Jakie są wasze opinie i prognozy dotyczące naszych szans w grupie A ??
Jeśli z niej wyjdziemy, to co dalej ?
Ja myślę że przy odrobinie szczęścia i poważnym potraktowaniu każdego rywala grupa jest nawet do wygrania.
Mój scenariusz jest taki :
Polska wygrywa z Ekwadorem i Kostaryką, a remisuje z Niemcami - gromadzi 7 pkt.
Niemcy remisują mecz otwarcia z Kostaryką, wygrywają z Ekwadorem i remisują z Polską - gromadzą 5 pkt.
I nasi wychodzą z I-go miejsca w grupie i trafiają na 2 drużynę grupy B (wg. mnie Szwecja).
Anglicy jako wygrywający grupę B zagrają wtedy z Niemcami.
A co dalej - okaże się
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005
Myślę, że mogliśmy trafić gorzej.
Twój "scenariusz" wyników jest dość prawdopodobny i w sumie tak może się to potoczyć.
Chociaż wydaje mi się, że Polska wyjdzie z grupy jednak z drugiego miejsca.
Zresztą nieważne, z którego - ważne, żeby w ogóle wyjść z grupy, a wygląda, że jest na to realna szansa.
Z Niemcami gramy w Dortmundzie, a to jest stadion, na którym na codzień występuje Smolarek. Jeśli zagra w tym meczu, to "ciśnienie" będzie miał ogromne.
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
dla mnie bez znaczenia - ja i tak lubię mecze! co prawda jak nasi przegrywają, to nie mogę krzyczeć z radości tylko K****! K****! No dalej! Co Ty K**** robisz matole?? ale i tak jest fajnie
z innych - zdecydowanie uwielbiam Anglię - zwłaszcza kiedyś, gdy na brameczce stał zawsze Seaman
własnie zrodził mi się pomysł w głowie zorganizowanej wycieczki na jakis meczyk naszej druzyny a moze i na wszystkie... nie mam na mysli wycieczki do Niemiec, ale wspolne wypady do jakiegos lokalu.
Jak nasi poważnie sprawę potraktują to z grupy powinni wyjść. Dalej to juz tylko Pan Bóg wie, ja nie daję wiele szans, lepiej żeby po wyjściu z grupy zagrali ze Szwecją niż z Anglią która moim zdaniem może być czarnym koniem tych mistrzostw.
P.S. Co do wypadów do knajpki na wspólne oglądanie to popieram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum