Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 Grupa biegowa - kto się pisze?
Jako nowy od razu przepraszam za najście ale...
Czy są tu ludzie, którzy biegają po okolicy? Lub chcieliby to zrobić a brak im motywacji w postaci dzwonka do drzwi, o powiedzmy... 6:30 rano?
A może ktoś probował ale się zniechęcił bo coś...?
Generalnie chciałem zapytać czy są chętni żeby sobie podygać z rana - pewnie, można to robić w pojedynkę, ale nic tak nie zachęca do wysiłku jak widok innej bardziej zmęczonej osoby (stymulacja negatywna, krótkotrwała ale skuteczna!).
Pzdr.
BLCR
_________________ Ten się śmieje ostatni, kto wolno myśli.
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
ja sie nie przyłącze na pewno !! niemniej witam ) ( choc to nie ten wątek i zaraz dostanę burę !!)
i jeszcze jedno.... masz bardzo męskie zainteresowania - patrz profil.....
_________________ Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony !!!
My tu gadu gadu a grupa ciągle nie przekroczyła 1 członka...
A wydawało się to taki proste: krótkie gacie, odpowiednie buty i o pół godziny za wcześnie ustawiony budzik.
BLCR
_________________ Ten się śmieje ostatni, kto wolno myśli.
bo widzisz, czesc z nas prowadzi bardzo niezdrowy tryb zycia... polegający na zarywaniu nocy i mówimy ( a przynajmniej ja ): budzikom śmierc !!!!!!!!!! ))
_________________ Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony !!!
Siemka Nowy... znam kilku biegaczy, powiedzialbym ze nawet wielu, ale chyba nie o takich Tobie chodzi... biegamy zupelnie o innej porze i to w "maratonie" --- najczesciej do sklepu albo na Orlen... ... czasami troche dalej..
Jesli chodzi o biegi w burakach to raczej kalosze, albo takie dłuuuugie buty wedkarskie.
Swoja drogą buraki to teraz dobre miejsce aby rozegrać jakies zawody w błocie - to tak odnośnie sportu
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum