no ja nie wiem czy moge powiedziec, żeby nie było że zdradzam "metę"
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006
"pykanie badmintonowe" ----ojjj, ale gdzie i jaki koszt?? bo z checia mozna sie pomeczyc w uganianiu sie za lotka
_________________ "me, myself & I"
dzeleczka nie boi się odezwać człowieki są takie fajne ;-))
Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006
motyl napisał/a:
mam nadzieję tylko że partnerka moja nie załamała się pozimem "gry"
Spoko było, najważniejsze że poganiałyśmy trochę za lotką. Następnym razem zagramy zgonie z zasadami:)
woweq napisał/a:
"pykanie badmintonowe" ----ojjj, ale gdzie i jaki koszt
no więc pograć sobie można na sali klubu sportowego "Warszawianka", koszt wynajęcia kortu na godzinke 45 zeta ( z karta klubową 40zł) niestety teraz przez miesiąc mamy przerwę bo odbywa sie tam jakiś turniej badmintona więc najblizsze zapisy dopiero od 14 maja.
Wyczaiłam też nowe miejsce w hali SP 330 ul. Mandarynki 1 na Ursynowie. Trzeba bedzie teraz tam sprawdzić:)
...a wlasnie jak to jest z tym gosir'em (basen w Piasecznie) ? tam chyba rowniez jest jakas sala gimnastyczna????
_________________ "me, myself & I"
dzeleczka nie boi się odezwać człowieki są takie fajne ;-))
sala gimnastyczna jest ale raczej nie pograsz tam w badmintona, chociażby ze względu na brak wyodrębnionych kortów;)
aha, to teraz juz wiem - dzieki za info. ....a szkoda, bo byloby calkiem blissssko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum