Widziałem mecz Finów z Czechami, który Czesi z najwyższym trudem wygrali 4:3 (u siebie). Na pewno folklor?
Tak to prawda
Ale jeśli dobrze pamiętam
to inni się tak nie męczyli z Finami
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Widziałem mecz Finów z Czechami, który Czesi z najwyższym trudem wygrali 4:3 (u siebie). Na pewno folklor?
A może macie informacje jak finowie i belgowie się ostatnio prezentowali w mistrzostwach świata i europy. Ciekawie co słychać też u Serbów. Wg. mnie nie ma szans żeby wygrać z Portugalią. Ale wszytko jest możliwe do póki piłka w grze.
[ Dodano: Pią 27 Sty, 2006 ]
A co tam poszukałem i znalazłem:
Grupa A:
co do wyjscia z grupy -- sznase sa o ile po MS znowu nie bedzie budowana reprezentacja od nowa z nowym trenerem --- BTW...troche sie obawiam Belgow ...jak to Szpakowski kiedys mowil Belgijczykow...
A może macie informacje jak finowie i belgowie się ostatnio prezentowali w mistrzostwach świata i europy.
Belgowie zajęli w eliminacjach 4 miejsce w swojej grupie za Serbią (1), Hiszpanią (2) i Bośnią (3). Na pewno najmocniejsi konkurenci w naszej grupie to Portugalia i Serbia, Belgia wydaje się słabsza.
Panowie trzeba przestać gadać, trzeba grać!!! Tak naprawde wszystko jest w naszych głowach i nogach. Uwazam, ze nawet mozemy pokusic sie o 1 miejsce, Portugalia ma coraz starszych zawodnikow, wiec ... Polak potrafi
[ Dodano: Pią 10 Lut, 2006 ]
Terminarz grupy A eliminacji piłkarskich ME-2008:
2006 rok:
16 sierpnia:
Belgia - Kazachstan
2 września:
Polska - Finlandia,
Serbia i Czarnogóra - Azerbejdżan
6 września:
Polska - Serbia i Czarnogóra,
Armenia - Belgia,
Azerbejdżan - Kazachstan,
Finlandia - Portugalia
7 października:
Kazachstan - Polska,
Armenia - Finlandia,
Serbia i Czarnogóra - Belgia,
Portugalia - Azerbejdżan
11 października:
Polska - Portugalia,
Belgia - Azerbejdżan,
Kazachstan - Finlandia,
Serbia i Czarnogóra - Armenia
15 listopada:
Belgia - Polska,
Finlandia - Armenia,
Portugalia - Kazachstan
2007 rok:
24 marca:
Polska - Azerbejdżan,
Portugalia - Belgia,
Kazachstan - Serbia i Czarnogóra
28 marca:
Polska - Armenia,
Azerbejdżan - Finlandia,
Serbia i Czarnogóra - Portugalia
2 czerwca:
Azerbejdżan - Polska,
Finlandia - Serbia i Czarnogóra,
Kazachstan - Armenia,
Belgia - Portugalia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum