Przecież na jej zwycięstwo pracuje kilka-naście, -dziesiąt osób wliczając w to lekarzy od sportu i innych fachmanów.
Dziewczyna od bobslejów, czy saneczkarstwa (ta co na leżąco jedzie po torze) przygotowywała się sama i za własne pieniądze.
"Jeden z trenerów chciał jej pomóc, ale po pierwszym zakręcie powiedział, że jest umówiony" cytat z radia dziś rano.
Zajęła ostatnie 15 miejsce.
Jeszcze trochę i drużyna bobslejowa z RPA będzie od nas lepsza
Co do badań, jak wczoraj podawali w radiu pierwsze badania (zaraz po zdarzeniu) nic nie wykazały i nie można było stwierdzić DLACZEGO.
dar napisał/a:
bo tylko dzięki tym "hienom" jestem w stanie dowiedzieć się o przekrętach i różnych świństewkach działaczy sportowych!
I nie tylko sportowych, dlatego KRRiT chce im założyć kaganiec
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Była dla siebie samej lekarzem, trenerem, dietetykiem, fizjologiem i co tam jeszcze można wymyśleć. I z tego co mówisz "byli oni" stokroć mądrzejszy od opiekunów Justyny. Przyczynek do zastanowienia się nad tym co robią w swym pałacu przy Wisłostradzie członkowie PKOL i za co biorą pieniądze.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 19 Lut, 2006
dar napisał/a:
Proszę nie klić mi o hieństwie dziennikarskim, bo tylko dzięki tym "hienom" jestem w stanie dowiedzieć się o przekrętach i różnych świństewkach działaczy sportowych!
No napewno gdyby wsadził jej ta kamerę do tyłka ,to dowiedziałbys się o wszystkich przekrętach w PZN,korupcji w sporcie i o wieczornych libacjach alkoholowych całej ekipy.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 19 Lut, 2006
Panowie
mariuszb - Ostrzeżenie za styl wypowiedzi
dar - używaj prosze zgłoszeń postów do Moderatorów, a nie zniżaj się do stylu ich wypowiedzi (Ostrzeżenie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum