Chyba że zamówienie składa się u Malczewskiego, Rembranta...
nuty_pl...
btw. dar, jak mozna zlozyc zamowienie u malczewskiego rembranta?
Nie można Problem nie do przełknięcia, co?
wug napisał/a:
...a sprawny grafik mógłby mu zrobić lepiej...
Ejże... A na poważnie, zgodziłbym się gdyby chodziło o butelkę piwa lub mydełko Fa. W przypadku avatarka trzeba czegoś więcej niż skośna rozmazówka fotki wykonana filtrem Photoshopa.
A choćby to czym lubię się zajmować, co aktualnie mnie absorbuje, jakim chcę aby mnie widziano, jaki jest mój stosunek do otoczenia, jaki jest stosunek do samego siebie (patrz swój własny avatar ), kogo zapraszam do "tanga" i miliony innych sygnałów. W avatarkach widzę miłość do potomstwa, rubaszność i "humor pod dobrą datą", jestem jaki jestem (czyli jakim mnie Boże stworzyłeś, takim mnie masz), groteskowe nawoływania do rozrodu, pokrywanie zwyczajności poprzez nadawanie sobie niezwyczajnych cech lub też nic nie widzę - ktoś chce być anonimowy do końca...
Ale znów mam nieodparte wrażenie, że moją odpowiedź znałeś i rżniesz... A ja nie lubię ping ponga. Wolę narty. Albo żagle. Rolki też
Ale znów mam nieodparte wrażenie, że moją odpowiedź znałeś i rżniesz
nie do konca... chcialem sie upewnic... i dobrze bo jak widze musze jeszcze jedno pytanie zadac... i nie traktuj tego pytania jako ping-ponga...
dar napisał/a:
jaki jest stosunek do samego siebie (patrz swój własny avatar )
jak mozesz to mi podpowiedz co wyczytales z mojego avatarka?
dar napisał/a:
groteskowe nawoływania do rozrodu
no i zaliczylem glebe --- kiedys szukalem dobrego okreslenia na pewne avatarki i nie wpadlem na takie porownianie ...
a i chcialbym tez przypomniec ze moj avatar pozostal bez zmian -- zmienil sie jedynie podpis, ktorego nie traktuje jako avatar tylko jako odcisk palca.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006
Destiny napisał/a:
gawron napisał/a:
jak mozesz to mi podpowiedz co wyczytales z mojego avatarka?
ja to jestem ciekawa, co Dar chce przekazać przez swój...
To proste - jest miłośnikiem teorii względności (relatywista konceptualny), lubi lizać znaczki (aktywny filatelista), nie może przeboleć złotego wieku czarno-białej fotografii (konserwatysta esteta), lubi starszych mężczyzn (bez skojarzeń, świntuchy - chodziło mi o zwolennika patriarchalnego modelu społecznego), nie znosi ulizanych fryzur (kontestator anty-fryzjerski). Słowem - jednostka niebanalna, przywiązana do wartości konserwatywnych lecz negująca w sposób radykalny (radykalizm kłóci się z konserwatyzmem) pewne aspekty współczesności. Człowiek z pasją i zasadami - które jednakże potrafi dostosowywać do potrzeb. Mamy go jak na dłoni.
Co innego mój avatar. Stary, śmierdzący dziad - i tyle. Nic więcej powiedzieć się nie da
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
To proste - jest miłośnikiem teorii względności (relatywista konceptualny), lubi lizać znaczki (aktywny filatelista), nie może przeboleć złotego wieku czarno-białej fotografii (konserwatysta esteta), lubi starszych mężczyzn (bez skojarzeń, świntuchy - chodziło mi o zwolennika patriarchalnego modelu społecznego), nie znosi ulizanych fryzur (kontestator anty-fryzjerski). Słowem - jednostka niebanalna, przywiązana do wartości konserwatywnych lecz negująca w sposób radykalny (radykalizm kłóci się z konserwatyzmem) pewne aspekty współczesności. Człowiek z pasją i zasadami - które jednakże potrafi dostosowywać do potrzeb. Mamy go jak na dłoni.
pięknie! ciekawe, czy sam by był tak kreatywny w tworzeniu swojego opisu... i czy wspomniałby coś jeszcze o geniuszu...
drew napisał/a:
Co innego mój avatar. Stary, śmierdzący dziad - i tyle. Nic więcej powiedzieć się nie da
zważywszy na to, ze przywodzi na myśl stare ryciny i prace Anioła i Durera, mozna by wyciągnać kilka teori na temat wartości człowieka, roli umysłu w kształtowaniu rzeczywistości i spokoju w przyjmowaniu starosci, jako bramy do innego świata
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum