_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
nie strasz dziewczyny, bo nigdy za maz nie wyjdzie
nie straszę przecież nie wszyscy faceci tacy są
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
no tylko pogratulować - takie wyznanie na forum publicznym
Nie bójmy się użyć tego słowa
Ja też
Tylko Nemek z Royem pomyśleli zupełnie o czymś innym niż ja
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 09 Maj, 2006
Czy, w życiu naprawdę piekne są tylko chwile ...????
Czy moda na Judytę (filmową bohaterkę "Nigdy w życiu", "Ja wam jeszcze pokażę") dopiero nadchodzi ???
Ciekawe spojrzenie współczesnej kobiety....
Ciekawe komentarze i opinie...
"Kobieta gruntownie wykształcona, nieustająco się dokształcająca, malująca ikony, ucząca się tańczyć (za partnera mając własnego syna), niecierpiąca kompromisów, szczera do bólu, pechowa do entej potęgi, uparta jak baran i odważna jak lew, otwiera mi drzwi w czarnym podkoszulku i czarnych, lnianych spodniach, tak mniej więcej o cztery numery na nią za dużych, boso z nożem w ręku.
Ale jakim nożem!!!
Pięknym srebrnym, antycznym nożykiem do owoców!
Już po chwili zamiast wzorem babć siedzieć grzecznie przy herbatce i pogryzać kruche ciasteczka, z wdziękiem obierając pomarańcze, lądujemy obie na podłodze w przedpokoju i skrobiemy antycznymi nożykami gress z resztek szpachli, farb itp.
Zamiast opowiadać sobie o zimowych przetworach i poczynaniach sąsiadów, dyskutujemy o spiralnych ruchach do nieba i do ziemi, o nowych wicepremierach, o środkach żrąco-czyszczących, o rachunkach telefonicznych oraz o tym czy monogamiczność na pewno leży w naturze człowieka???
W nagrodę, po ciężkiej pracy popijamy wino ze szklanek po nuteli, barłożąc na wielkim, smutnym teraz małżeńskim łóżku, zastanawiając się, co jest takiego we współczesnych kobietach, że nie mogą wytrwać w swoich związkach?
Może to wino, a może to prawda, ale wychodzi nam, że winne jest poczucie własnej godności, brak akceptacji nieustannych kompromisów, świadomość własnej wartości i fakt, że ludzie się zmieniają, a te zmiany nie koniecznie muszą iśc w jednym kierunku............
Dziwna rzecz ta miłość! "
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum