_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Kiedyś tyle mądrych komentarzy, mnóstwo nowej wiedzy, trafnych spostrzeżeń, doświadczeń i wrażeń, dzisiaj tylko emotionki .....Chłopie, co się z Tobą dzieje ? mam nadzieję, że to stan przejściowy ....
nadrabiam zaległości....
a co do wrażeń, doświadczeń i tarafnych spostrzeżeń w moim wykonaniu, to chyba trochę przesadzasz
[ Dodano: Wto 14 Lut, 2006 23:15 ]
Destiny napisał/a:
i tak dobrze, że się chłopak pojawił! pewnie sie stęsknił i słów mu z wrażenia zabrakło
cóś w tym jest, tylko jeszcze nie do końca jestem pewny czy to pierwsze czy drugie...
[ Dodano: Wto 14 Lut, 2006 23:16 ]
gawron napisał/a:
kto mial zrozumiec, co mial do powiedzenia Wojtekk - zrozumial... --- Wojtkku - ja zrozumialem..
wiem gawron - my się rozumiemy bez słów......
[ Dodano: Wto 14 Lut, 2006 23:17 ]
a wracając do torebki - nie noszę
[ Dodano: Wto 14 Lut, 2006 23:17 ]
tzn zdarza mi się nosić inne torebki - takie reklamówki z napojami
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wam to dadzą w gratisie z okazji hurtowych ilości...
uwielbiam gratisy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum