Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005
Co najwyżej możesz się narazić na wyklęcie z kościoła... Sam Glemp w Wielkanoć w swoich wypocinach pisał, że Internet to narzędzie rozpusty i rozwiązłości... [no comments]
Pranie z masowaniem i do tego pioruny od Zeusa, hehehehehe niźle sie zapowiada jak jeszcze zaczniecie prasowac to co upierzecie, biore Was w ciemno
Obu... czy to przypadkiem nie jest karalne w naszym państwie.
A jaki przepis zabrania jednej kobiecie posiadania haremu mężczyzn? A co tak naprawdę warty jest akt ślubu - to tylko świstek wtłoczony nam do głów poprzez stereotypy społeczeństwa.
Hihihi, i żaden nie zaprotestował, że nie idzie. Gaik w gaj się przemienia.
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
Co najwyżej możesz się narazić na wyklęcie z kościoła... Sam Glemp w Wielkanoć w swoich wypocinach pisał, że Internet to narzędzie rozpusty i rozwiązłości... [no comments]
A pomyślałeś o zwykłej codzinności... taka kobitka wypełnia jakieś dokumenty... ma wpisać dane męża... a tu ZONK... jest tylko jedno pole... ciekawe, którego wybierze.
A pomyślałeś o zwykłej codzinności... taka kobitka wypełnia jakieś dokumenty... ma wpisać dane męża... a tu ZONK... jest tylko jedno pole... ciekawe, którego wybierze.
Ja nie mam problemu, bo nie mam meża. Mam jednego nie-męża, ale tego nasze zreformowane Państwo jeszcze nie przewidziało.
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
Ja nie mam problemu, bo nie mam meża. Mam jednego nie-męża, ale tego nasze zreformowane Państwo jeszcze nie przewidziało.
Oczywiście, że przewidziało . Są odpowiednie prawa... nawet dziedziczenie majątku jest... tylko trzeba udowodnić, że pozostawało się w związku (nie pamiętam tylko czy nazywają to konkubinatem czy wymyślili jakąś inną mądrą nazwę) z danym osobnikiem w odpowiednim czasie.
a co kobiecie przeszkadza mieć zamiast męża i nie-męża, dwóch ... gosposiów ??:P wolny kraj ... jej wolna wola ...
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
Źle mnie czytasz (pewnie polskie literki Ci się nie wyświetlają). Chodziło mi o to, że nie chcę być tym gosposiem . Przecież cała ta dyskusja o dwóch facetat to od nas się zaczęła.
_________________ Pozdrawiam Ignac.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Ignac napisał/a:
mcjackal napisał/a:
a czy jak Ci za kimś łazić każę ??
zostań gosposiem :D
Źle mnie czytasz (pewnie polskie literki Ci się nie wyświetlają). Chodziło mi o to, że nie chcę być tym gosposiem . Przecież cała ta dyskusja o dwóch facetat to od nas się zaczęła.
literki mi sie wyswietlaja , ale w taki trans wpadliscie, ze ten belkot emocjonalny byl dla mnie ni w zab nie zrozumialy
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
literki wszystkie mi się wyświetlają, powiem więcej dokładnie wiem co pisałeś i na mysli miałeś ... tłumaczyć dalej nie musze,prawda ??
a co do transu to .... odmienne stany świadomości są mi dość dobrze znane : D
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
gawron napisał/a:
mcjackal napisał/a:
a co do transu to .... odmienne stany świadomości są mi dość dobrze znane : D
Szakal - prosze podpowiedz jak to robisz bez % - moze mniej glowa boli na drugi dzien i chetnie z porady skorzystam...
I jakże praktyczne i tanie, zamiast % w knajpie soczek a i do domciu można autkiem wrócić i nie wydawać na taksówkę... A tak nawiasem to fajna tym jest zabawa...
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum