modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 01 Mar, 2006
Czy poniższy tekst świadczy o miłości męskiej, czy wyrachowaniu ?
"Dobrze się ustawiłem?? Powiedzcie.
W 2001 roku poznałem kobietę. Mężatkę bez dzieci.
Ona nie pracowała, a on dobrze zarabiał. Byli dwa lata po ślubie. Jego nie było w domu bo ciągle brał nadgodziny. Ona czegoś potrzebowała i znalazła mnie. Na początku 2002 roku urodził im sie syn, a w pod koniec 2003 córka. W międzyczasie kupili nowe mieszkanie (wcześniej w starym budownictwie) i samochód za gotówkę. Spotykałem się z nią dwa lub trzy razy w tygodniu, każdą wolną chwilę spędzaliśmy razem. W końcu doszliśmy do wniosku, że za mało czasu razem spędzamy, a ona nie chciała już być z mężem. W małżeństwie zaczęły się problemy, a on postanowił je topić w alkoholu. Coraz częściej wracał do domu pijany i było głośno. Kiedy mu powiedziała, że chyba czas się rozstać wtedy ją pobił. Obdukcja, pozew o rozwód i sprawy. Trwało to prawie rok, a sędzia orzekł, że on ma sie wyprowadzić i płacić alimenty na dzieci.
Wtedy ja się wprowadziłem do mieszkania, za które on zapłacił, a które sąd orzekł dla mati z dziećmi. Zaczaił się na mnie i pobił mnie.
Złamany obojczyk, ręka, wybite trzy zęby, złamany nos , wstrząśnienie mózgu i potłuczenia ogólne. Kolejna sprawa i sąd orzekł jednorazowe odszkodowanie, oraz rentę na czas w którym pozostaje bez pracy (nie mogę wykonywać zawodu kierowcy autobusu). W tej chwili mieszkam w jego mieszkaniu, z jego żoną, on płaci na moje utrzymanie i jeszcze długo będzie płacił. Gdyby zrobił badania, dowiedziałby się również, że płaci alimenta na moje dzieci. Wszystko sie już praktycznie pogoiło, teraz nie pracuję, bo po co. Lekarze jeszcze długo mogą wystawiać mi zaświadczenia, o niemożliwości powrotu za kierownicę. Przynajmniej tak długo, jak długo będę miał zawroty głowy. A one mi tak szybko nie przejdą. Oboje śpimy do 11 i zajmujemy się sobą kiedy dzieci śpią. Żyjemy sobie wygodnie, a nerwus, który nie umiał trzymać pięści przy sobie nas utrzymuje.
Przysyła mi smsy z pogróżkami, ale nie wie, że to się skończy kolejnym procesem i odszkosowaniem. Całe szczęście dużo zarabia.
Pozdrawiam wszystkich nerwowych osiłków.
Nie trzeba mieć w bicepsie tylko w głowie. "
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Ja wiem
facet jest wyrachowany,
ale szczęścia na cudzym nieszczęściu jeszcze nikt nie zbudował
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 01 Mar, 2006
No tak Panowie, ale miłość nie jedno ma imię
ale przecież on to zrobił w imię miłości do kobiety
Jakbyście się go pozbyli, gdybyście byli na miejscu męża tej babki ?
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Jakbyście się go pozbyli, gdybyście byli na miejscu męża tej babki
Zawsze trzeba przeciwdziałać zamiast leczyć
a więc miała by tak udane pożycie że by nie szukała innego faceta .
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum