Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: 314TeR
Pią 21 Kwi, 2006
Miłość do partnerki okazuję....
Autor Wiadomość
MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

Wysłany: Nie 12 Lut, 2006   

!!!NEMESIS!!! napisał/a:
a ja sie nie dam :)

a ja cię brać nie zamierzałem / łam [-X

[ Dodano: Nie 12 Lut, 2006 23:22 ]
gawron napisał/a:
MIKI, --- prowokator --- :lol: :lol:

że o Chucku Norrisie nie wspomnę 8)

Destiny 
totalny rekordzista

Wysłany: Nie 12 Lut, 2006   

a miłość nie istnieje...

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

Wysłany: Pon 13 Lut, 2006   

Destiny napisał/a:
a miłość nie istnieje...

to ja już wolę prawdę o świętym Mikołaju :cry: i zębowej wróżce :cry:

a miłość ? jest jak bańka mydlana , czasami mała czasami duża , czasami żyje dłużej , często jednak krótko, nie wolno jednak przestać dmuchać ( nemek nie komentuj )
i wierzyć , że ta następna będzie najpiękniejsza w życiu ...........

bez M jak M świat nie ma sensu - poranny optymista

gawron 
totalny rekordzista

MIKI napisał/a:
że o Chucku Norrisie nie wspomnę

Miki --- stary, wymysl cos innego ... to juz bylo... zaczynasz sie powtarzac... za pierwszym razem moze to byc smieszne i oczywiscie bylo, ale za drugim czy trzecim byc nie musi i nie jest.

p.s. przestan sie czepiac literowek. juz bywaly z tego powodu awantury na forum. zaczynalo sie od literowek a konczylo na bledach ort. dlatego napisalem, ze jestes prowokatorem --- prowokatorem, ktory sam nie jest wolny od literowek czy bledow ortograficznych... pamietaj o tym.

Destiny 
totalny rekordzista

MIKI napisał/a:
bez M jak M świat nie ma sensu - poranny optymista

i właśnie dlatego ja dzisiaj jestem poranną pesymistką...

EOT

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia

Destiny napisał/a:
i właśnie dlatego ja dzisiaj jestem poranną pesymistką...

napisz do jakiegoś ... Kawalera :wink: napewno pocieszy ...

Destiny 
totalny rekordzista

jakoś nie mam ochoty...

a tak swoją drogą, to czy wrzucenie się w wir przypadkowych spotkań i kontaktów z facetami coś polepsza? zawsze wydawało mi się, że nie, ale skoto tak radzisz, to może trzeba spróbować? :roll: :wink:

a tak w ogóle, to odbiegliśmy od tematu... a odpowiedzi panów na to pytanie jakoś nie widać... chyba nie okazują... :roll: :-k

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia

Destiny napisał/a:
a tak swoją drogą, to czy wrzucenie się w wir przypadkowych spotkań i kontaktów z facetami coś polepsza? zawsze wydawało mi się, że nie, ale skoto tak radzisz, to może trzeba spróbować?

jakich przypadkowych !? toż przecież Ci na forum to sami znajomi :lol:

Miłość ... od razu kojarzy mi się takie młodzieńcze powiedzenie "kocham Cię", ktore w tym wieku oznaczało, czy pójdziesz ze mną do ... :roll:
Zastanawiałem się długo nad tym co tak naprawdę jest deklaracją uczucia popartą czymś więcej niż tylku pustym słowem .... i swego czasu doszedłem do wniosku, że kiedy druga osoba deklaruje, że chciałaby mieć z Tobą dziecko to jest to bardzo wymowne ... :wink:

A co do okazywania uczuć ... to albo mówimy o tzw zrywie z jakiejś okazji np. dnia kobiet ... lub tym co w szarej codzienności mówi nam, ze to jest własnie osoba, która mnie kocha :roll:

gawron 
totalny rekordzista

tomasz-dominik napisał/a:
i swego czasu doszedłem do wniosku, że kiedy druga osoba deklaruje, że chciałaby mieć z Tobą dziecko to jest to bardzo wymowne ...

to prawda, jednak po tym jak juz dziecko sie urodzi trzeba sie liczyc z mozliwoscia przelania wszystkich uczuc na dziecko... czy to zle czy dobre nie bede ocenial.

Destiny 
totalny rekordzista

kiedy druga osoba deklaruje, że chciałaby mieć z Tobą dziecko to jest to bardzo wymowne ...

też doszłam do takiego wniosku...
tym co w szarej codzienności mówi nam, ze to jest własnie osoba, która mnie kocha

dla mnie to ciepłe słowo, uśmiech znad garów czy prasowania, muśnięcie ręki podczas oglądania telewizji... i nie tylko... staranie się... wszystko co mówi, że dla Ciebie właśnie jestem... :D

no i się zrobiło romantycznie... 8)

gawron 
totalny rekordzista

zastanawiam sie dlaczego zawsze "teoretycy" (mam na mysli osoby nie zwiazane slubem) tak ladnie mowia i pisza o uczuciach... a "praktycy" siedza cicho.. czyzby nie potrafili rozmawiac o uczuciach? czyzby uczucia gdzies po slubie znikaly?... jezeli tak to chyba lepiej pozostawac na stale w zwiazku bez "papierkow"... moze wlasnie te papierki sa przyczyna ciszy...

Destiny 
totalny rekordzista

gawron napisał/a:
to prawda, jednak po tym jak juz dziecko sie urodzi trzeba sie liczyc z mozliwoscia przelania wszystkich uczuc na dziecko... czy to zle czy dobre nie bede ocenial.

nie wiem... szczerze mówiąc nie znam takich kobiet... :roll:
ale wiem po sobie, że rodzajów miłości jest wiele... i jak zapragnęłam mieć z kimś dziecko, na jego podobieństwo, a nie na swoje, to było TO...

[ Dodano: Pon 13 Lut, 06 14:03 ]
gawron napisał/a:
zastanawiam sie dlaczego zawsze "teoretycy" (mam na mysli osoby nie zwiazane slubem) tak ladnie mowia i pisza o uczuciach... a "praktycy" siedza cicho.. czyzby nie potrafili rozmawiac o uczuciach? czyzby uczucia gdzies po slubie znikaly?... jezeli tak to chyba lepiej pozostawac na stale w zwiazku bez "papierkow"... moze wlasnie te papierki sa przyczyna ciszy...

dla mnie papierek kiedyś nie miał znaczenia... teraz w sumie ma, bo stał się jakimś symbolem tego, że tylko z tą osobą chce się być do końca życia... głupie, bo to papierek ale jednak... coś jak przypisanie, albo należność do kogoś... sama nie umiem tego ubrać w słowa...
a okazywanie uczuć nie ma związku z papierkiem... sama znam wieloletnie małżeństwa, które zachowują się jak pary świeżo zakochanych, mimo że i staż duzy, i dzieci są i wszelkie problemy dnia codziennego... chyba zależy to od ludzi i od tego czy chcą...

gawron 
totalny rekordzista

Destiny napisał/a:
nie wiem... szczerze mówiąc nie znam takich kobiet...

nie mam na mysli tylko Kobiety czyli Mamy w tym przypadku ... moze tak sie stac z jedej i drugiej strony... dziecko zawsze jest wazniejsze od rodzicow i uczuc miedzy nimi... moze sie okazac, ale oczywiscie nie musi, ze dziecko jest poczatkiem konca okazywania uczuc drugiej stronie w zwiazku... znam wiele takich przypadkow.
Destiny napisał/a:
ale wiem po sobie, że rodzajów miłości jest wiele... i jak zapragnęłam mieć z kimś dziecko, na jego podobieństwo, a nie na swoje, to było TO...

i prosze, kolejny dowod pieknego pisania o uczuciach... =D> :D

Destiny 
totalny rekordzista

gawron napisał/a:
i prosze, kolejny dowod pieknego pisania o uczuciach...

to było poniżej pasa...

to było dla mnie bardzo ważne... szkoda, że się z tego nabijasz...

gawron 
totalny rekordzista

Destiny napisał/a:
sama znam wieloletnie małżeństwa, które zachowują się jak pary świeżo zakochanych, mimo że i staż duzy, i dzieci są i wszelkie problemy dnia codziennego...

oczywiscie ze takie pary sa i oby bylo ich baaardzo duzo... zakaladam jednak, ze znasz tez inne pary u ktorych milosc do dziecka zastepuje milosc do męża lub żony... dobra juz koncze bo jakos pesymistycznie zabrzmialo choc tak jak pisalem na wstepie nie chce oceniac czy to dobrze czy zle... osobiscie uwazam ze szczescie dziecka w zwiazku jest najwaznejsze... tylko to chcialem zaznaczyc a wyszlo, ze lepiej ich nie miec #-o ... nie to chcialem udowodnic i nie to mialem na mysli. :oops:

[ Dodano: Pon Lut 13, 2006 14:12 ]
Destiny napisał/a:
gawron napisał/a:
i prosze, kolejny dowod pieknego pisania o uczuciach...

to było poniżej pasa...

to było dla mnie bardzo ważne... szkoda, że się z tego nabijasz...

alez Destiny... jak mozesz... wcale sie nie nabijam... wrecz odwrotnie... bardzo podoba mi sie to w jaki sposob wyrazasz sie o uczuciach i brawo bije...

Odpowiedz do tematu