na przykład podstawówka - najpierw przykładny łomot, potem pinezki na siedzeniu, gumy we włosach, paznokcie babci w piórniku a potem szykany psychiczne i banicja społeczna do końca roku z co? np. za zgubienie mojego długopisu, albo podkablowanie nauczycielowi o wagarach, czy podrobionym podpisie... albo chociażby krzywe spojrzenie na moją młodszą siostrę...
w ogólniaku juz był w miarę spokój, bo miałyśmy z siostrą wyrobioną "reputację"
nawet jakiś czas temu zdarzyło mi się, ze jakaś pijana laska zaczęła coś się do mnie stawiać w kiblu na dyskotece, na co przybiegła jej koleżanka, strzeliła jej liścia i powiedziała, że ma się uspokoić, bo jestem jedną z "sióstr O..."
było naprawdę zabawnie
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
a cóż ja poradzę, że nawet przez internet wydzielam feromony?
dobre hihihihi
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum