o jednym slyszalem - choc na oczy nie widzialem --- jeno o nim slyszalem --- jednak nie bede ocenial bo kompletnie sie na tego rodzaju ocenach nie znam
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005
gawron napisał/a:
modliszka napisał/a:
a zapewniam Cie, ze dostrzezesz
o jednym slyszalem - choc na oczy nie widzialem --- jeno o nim slyszalem --- jednak nie bede ocenial bo kompletnie sie na tego rodzaju ocenach nie znam
Stanowczo gawron za duzo sluchasz, a za malo obserwujesz
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
jeszcze tego brakowalo zebym za chlopami sie ogladal --- wystarczy to czego sie naslucham
Słuchaj słuchaj i namiary podawaj ... ja mam niezły rozrzut z mojego balkonu to sobie zapolujemy ... będzie miał, jedne z drugim... ciacho ... na głowie.
jeszcze tego brakowalo zebym za chlopami sie ogladal --- wystarczy to czego sie naslucham
Słuchaj słuchaj i namiary podawaj ... ja mam niezły rozrzut z mojego balkonu to sobie zapolujemy ... będzie miał, jedne z drugim... ciacho ... na głowie.
Jakie znowu zapasy ... tobie to tylko obściskiwanie w głowie ... to będzie rzut ciastem do celu ... czy ja Ci zawsze muszę tak "kawę na łąwę" wykładać.
Jakie znowu zapasy ... tobie to tylko obściskiwanie w głowie ... to będzie rzut ciastem do celu ... czy ja Ci zawsze muszę tak "kawę na łąwę" wykładać.
alez Doktorku --- do kogo te landrynkowe zarzuty... nie obsciskiwanie tylko "czytanie" coby sie nie nudzic w oczekiwaniu na "cel" no i kto komu "kawe" stawia - uwaga - nie pijam kawy
alez Doktorku --- do kogo te landrynkowe zarzuty... nie obsciskiwanie tylko "czytanie" coby sie nie nudzic w oczekiwaniu na "cel" no i kto komu "kawe" stawia - uwaga - nie pijam kawy
Hmmm... jeżeli u Ciebie "zapasy" znaczą "czytanie" to ciekawe co też może znaczyć "kawa" ... nie, nie mów ... już nie jestem ciekawy ... ja chyba już nie chcę z Toba tego polowania urządzać ... masz jakieś takie "dziwne" pomysły.
uciekajmy z tego watku bo nas kobialki opie... znaczy skrzycza
To kobitek tyż się boisz ... ale strachliwy gaduła mi się trafił ... przecież One już tu wszystko powiedziały ... nic tylko "ciacho" i "ciacho", czasami którejś się "mniam" wyrwie ... czy wszystkim kobietom faceci kojarzą się z żarciem ... i do tego ze słodyczami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum