Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Malutkie pytanko.
Autor Wiadomość
Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005   Malutkie pytanko.

Mam pytanko do naszych "kochanych" pań :roll: ... która była tak "miła" i wypaplała mojej babie... eeee :oops: ... to znaczy żonie (teraz musze być ostrożny, zawsze może znaleźć się jakaś życzliwa duszyczka 8) :twisted: :twisted: :twisted: ), co to ja nie wygaduje w internecie na temat swoich bab :? . Ja rozumiem, że każdy chce jakoś zagaić rozmowę :P ale proszę nie robić tego kosztem moim i mojego żołądka :P 8) ... dzięki tej "cennej informacji" zostałem pozbawiony obiadów i kolacji przez najbliższy tydzień 8) :lol: :twisted: (mam nadzieję, że po tygodniu Jej przejdzie :wink: :twisted: ).

Proszę mi się tu natychmiast przyznać i podać swój adres :wink: 8) :lol: ... przeciesz musze wiedzieć gdzie się stołuję w tym tygodniu :twisted: .

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005   

no to Ignac - ze tak powiem.......... smacznego :lol: :lol: :lol:

M4b 
totalny rekordzista
Brak tytułu :)

Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów

Ignac, spokojnie, bez nerwacji :)
Jak nauki medyczne powiadają, raz na jakiś czas taki post jest zbawiuenny dla organizmu.
Parę "kilów" można zrzucić, a co za tym idzie ciśnienie poprawić, serducho troszkę odtłuścić, oczyścić organizm z toksyn ...
Jeszcze będziesz dziękował :)

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
no to Ignac - ze tak powiem.......... smacznego :lol: :lol: :lol:

Jak na razie to nie ma do czego :? :roll: . Jak gadać to się nie mogą powstrzymać ale potem się przyznać to żadna nie chce. :wink: :lol: :mrgreen:

[ Dodano: 2005-09-13, 11:53 ]
M4b napisał/a:
Ignac, spokojnie, bez nerwacji :)
Jak nauki medyczne powiadają, raz na jakiś czas taki post jest zbawiuenny dla organizmu.
Parę "kilów" można zrzucić, a co za tym idzie ciśnienie poprawić, serducho troszkę odtłuścić, oczyścić organizm z toksyn ...
Jeszcze będziesz dziękował :)

M4b, Ty mi tu chleba nie zabieraj :P 8) :lol: ... od leczenia i diagnoz to ja jestem i proszę mi tu konkurencji nie robić :P :twisted: . A "kill-ów" to ja parę rzucę :roll: ... niech tylko ustalę kto na forum kabluje. :wink: :lol: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
Jak gadać to się nie mogą powstrzymać ale potem się przyznać to żadna nie chce.

"milej zabawy" w poszukiwaniu winowajczyni... :lol: :lol:

[ Dodano: Wto Wrz 13, 2005 13:36 ]
Ignac napisał/a:
... od leczenia i diagnoz to ja jestem i proszę mi tu konkurencji nie robić

przeciez na leczeniu tak jak na polityce kazdy sie zna :P :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
"milej zabawy" w poszukiwaniu winowajczyni... :lol: :lol:

Jakie poszukiwania :shock: ... jak się sama nie przyzna to się zaczaję przy klubie i jak z aerobiku wyjdzie to będę śledził do samych drzwi :idea: :lol: :twisted: ... najwyżej karmienie mi się o tydzień przesunie. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron napisał/a:
przeciez na leczeniu tak jak na polityce kazdy sie zna :P :lol: :lol:

Gawron, ja na polityce się nie znam :P , więc nie uogólniaj. A poza tym to proszę mi tu ping-ponga nie robić bo ja tu na wyznania czekam. :roll: 8) :lol: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
jak się sama nie przyzna to się zaczaję przy klubie i jak z aerobiku wyjdzie to będę śledził do samych drzwi

no to milego sledzenia --- i smacznego tak na zapas na za dwa tygodnie :lol: :lol:

Ignac napisał/a:
bo ja tu na wyznania czekam.

milego czekania .... :lol: :lol: :lol: --- tylko cos mi sie wydaje ze sie nie doczekasz i predzej bedizesz w sledczego sie musial zamienic :lol: :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
no to milego sledzenia --- i smacznego tak na zapas na za dwa tygodnie :lol: :lol:

Za tydzień, a nie za dwa :P ... zajęcia są w poniedziałki. :wink: :lol: :mrgreen:

gawron napisał/a:
milego czekania .... :lol: :lol: :lol: --- tylko cos mi sie wydaje ze sie nie doczekasz i predzej bedizesz w sledczego sie musial zamienic :lol: :lol: :lol:

Mnie tam bez różnicy :roll: :lol: ... trochę ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodziło. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

trzeba jakis plan ulozyc.... moze jakas kobilake na przeszpiegi wyslac nalezy --- co bedziesz sie tak meczyl i od ulubionego zajecia odrywal :lol: :lol:

RoY 
znany gawędziarz

Ignac napisał/a:
Jakie poszukiwania :shock: ... jak się sama nie przyzna to się zaczaję przy klubie i jak z aerobiku wyjdzie to będę śledził do samych drzwi :idea: :lol: :twisted: ... najwyżej karmienie mi się o tydzień przesunie. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

Proponuję żebyś się trochę do kobiety upodobnił (giry musisz ogolić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) i na aerobik bryknął - u źródła się dowiesz.. :wink: :mrgreen:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Qrde, chłopaki... jaki "plan" :shock: , jakie "źródła" :shock: ... ja już wszystko wiem :P 8) , brakuje mi tylko adresu :twisted: ... ale nic to... do poniedziałku niedaleko. :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
... ja już wszystko wiem

skoro tak... to juz tylko zostalo pytanie... czy gotowac potrafi lepiej czy gorzej od zony??? :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
skoro tak... to juz tylko zostalo pytanie... czy gotowac potrafi lepiej czy gorzej od zony??? :lol: :lol:

Lepiej to pewnie nie potrafi :( ... ale ja wybredny nie jestem :roll: , a jeść trzeba. :wink: :lol: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
Lepiej to pewnie nie potrafi

alez sie Ignac przestarszyl, ze zona zacznie czytac forum i na diecie bedzie do konca roku :lol: :lol: :lol: --- wazelina :P :wink: :mrgreen: :mrgreen:

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

obstawialabym, ze to instynkt samozachowawczy :) :)

Odpowiedz do tematu