Mam pytanko do naszych "kochanych" pań ... która była tak "miła" i wypaplała mojej babie... eeee ... to znaczy żonie (teraz musze być ostrożny, zawsze może znaleźć się jakaś życzliwa duszyczka ), co to ja nie wygaduje w internecie na temat swoich bab . Ja rozumiem, że każdy chce jakoś zagaić rozmowę ale proszę nie robić tego kosztem moim i mojego żołądka ... dzięki tej "cennej informacji" zostałem pozbawiony obiadów i kolacji przez najbliższy tydzień (mam nadzieję, że po tygodniu Jej przejdzie ).
Proszę mi się tu natychmiast przyznać i podać swój adres ... przeciesz musze wiedzieć gdzie się stołuję w tym tygodniu .
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005
Ignac, spokojnie, bez nerwacji
Jak nauki medyczne powiadają, raz na jakiś czas taki post jest zbawiuenny dla organizmu.
Parę "kilów" można zrzucić, a co za tym idzie ciśnienie poprawić, serducho troszkę odtłuścić, oczyścić organizm z toksyn ...
Jeszcze będziesz dziękował
Jak na razie to nie ma do czego . Jak gadać to się nie mogą powstrzymać ale potem się przyznać to żadna nie chce.
[ Dodano: 2005-09-13, 11:53 ]
M4b napisał/a:
Ignac, spokojnie, bez nerwacji
Jak nauki medyczne powiadają, raz na jakiś czas taki post jest zbawiuenny dla organizmu.
Parę "kilów" można zrzucić, a co za tym idzie ciśnienie poprawić, serducho troszkę odtłuścić, oczyścić organizm z toksyn ...
Jeszcze będziesz dziękował
M4b, Ty mi tu chleba nie zabieraj ... od leczenia i diagnoz to ja jestem i proszę mi tu konkurencji nie robić . A "kill-ów" to ja parę rzucę ... niech tylko ustalę kto na forum kabluje.
Jakie poszukiwania ... jak się sama nie przyzna to się zaczaję przy klubie i jak z aerobiku wyjdzie to będę śledził do samych drzwi ... najwyżej karmienie mi się o tydzień przesunie.
gawron napisał/a:
przeciez na leczeniu tak jak na polityce kazdy sie zna
Gawron, ja na polityce się nie znam , więc nie uogólniaj. A poza tym to proszę mi tu ping-ponga nie robić bo ja tu na wyznania czekam.
Jakie poszukiwania ... jak się sama nie przyzna to się zaczaję przy klubie i jak z aerobiku wyjdzie to będę śledził do samych drzwi ... najwyżej karmienie mi się o tydzień przesunie.
Proponuję żebyś się trochę do kobiety upodobnił (giry musisz ogolić ) i na aerobik bryknął - u źródła się dowiesz..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum