Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Malutkie pytanko.
Autor Wiadomość
Destiny 
totalny rekordzista

Wysłany: Czw 22 Wrz, 2005   

ja tylko tak gwoli ścisłości :mrgreen:
a co do skojarzeń, to mam wybitnie rozbuchaną wyobraźnię :wink:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
nike zaciskaj --- przeciez cos zjesc musisz i pogadac w pracy tez bedzeisz pewnie musial... a jak tak dlugo bedizesz zaciskal usta to w szal wpadniesz i pierwsze slowa jakie wypowiesz beda brzmialy mniej wiecej ---- GAWRON Piiii, Piii, Piii.... ----- a do tego dopuscic nie moge :lol: :lol: :lol: :lol:

No i znowu zapomniałem żeby zbyt skomplikowanej prznośni nie używać bo jak zwykle nie załapiesz :roll: :twisted: . A do tego "piii piii piii" to i ja nie chciałbym dopuścić bo jeszcze byś pomyślał, że jakiś nowy pisklak w gnieździe się pojawił 8) :lol: i zacząbyś mi do dzioba robale wpychać :roll: :lol: :twisted: ... qrde, przecież Ty już mi proponowałeś jakieś paskudztwa do jedzenia. :shock: 8) :lol: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
No i znowu zapomniałem żeby zbyt skomplikowanej prznośni nie używać bo jak zwykle nie załapiesz :roll: :twisted:

oj Ignac Ignac --- zlapac zlapalem ale konieczne bylo dalsze poszukiwanie skojarzen coby watek nie upadl... a Ty jak zwykle :? jak sie przypniesz do jednej wersji o juz nawet zartem w druga nie przejdziesz :P :twisted: :lol: :lol:

Ignac napisał/a:
A do tego "piii piii piii" to i ja nie chciałbym dopuścić bo jeszcze byś pomyślał, że jakiś nowy pisklak w gnieździe się pojawił 8) :lol: i zacząbyś mi do dzioba robale wpychać :roll: :lol: :twisted: ... qrde, przecież Ty już mi proponowałeś jakieś paskudztwa do jedzenia. :shock: 8) :lol: :twisted:

no widzsz juz powoli lapesz :roll: :wink: --- jescze troche i bedziesz wszystko - nawet to co bardziej skomplikowane dobrze kojarzyl :lol: :lol: :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
oj Ignac Ignac --- zlapac zlapalem ale konieczne bylo dalsze poszukiwanie skojarzen coby watek nie upadl... a Ty jak zwykle :? jak sie przypniesz do jednej wersji o juz nawet zartem w druga nie przejdziesz :P :twisted: :lol: :lol:

Przejdę przejdę, tylko najpierw muszę udowodnić, że w tej pierwszej wersji to ja miałem rację. :P :lol: :twisted:

gawron napisał/a:
no widzsz juz powoli lapesz :roll: :wink: --- jescze troche i bedziesz wszystko - nawet to co bardziej skomplikowane dobrze kojarzyl :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale tylko pod warunkiem, że je odpowiednio składnie opiszesz. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:

Przejdę przejdę, tylko najpierw muszę udowodnić, że w tej pierwszej wersji to ja miałem rację. :P :lol: :twisted:

no to Masz problem --- nie przejdziesz, nie przejdziesz... :P :lol: jak ... zatracasz sie w przeprowadzaniu dowodu i niestety po wymianie kilku zdan juz nie pamietasz do czego dazyles i o co w tym wszystkim chodzi :P :lol: :lol: :lol: -- troche za wolno lapiesz ... ale nie martw sie na wszystko przyjdzie pora :roll: 8) :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Cytat:
Ale tylko pod warunkiem, że je odpowiednio składnie opiszesz. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

chciales chyba napisac jak sam odczytasz --- jakbym skladnie nie napisal to i tak cos poprzekrecasz... :P :twisted: :mrgreen:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
no to Masz problem --- nie przejdziesz, nie przejdziesz... :P :lol: jak ... zatracasz sie w przeprowadzaniu dowodu i niestety po wymianie kilku zdan juz nie pamietasz do czego dazyles i o co w tym wszystkim chodzi :P :lol: :lol: :lol: -- troche za wolno lapiesz ...

Widzisz Gawron, bo ja się staram dostosować do rozmówcy :roll: ... nie chce żeby w rozmowie ze mną czuł się niezręcznie. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron napisał/a:
chciales chyba napisac jak sam odczytasz --- jakbym skladnie nie napisal to i tak cos poprzekrecasz... :P :twisted: :mrgreen:

Ty się o moje czytanie nie bój 8) ... nie sztuka przeczytać :roll: ... sztuka umieć napisać to co się chce powiedzieć. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Pią 23 Wrz, 2005   

Ignac napisał/a:
Widzisz Gawron, bo ja się staram dostosować do rozmówcy :roll: ... nie chce żeby w rozmowie ze mną czuł się niezręcznie. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

czyzbys chcial napisac, ze sie dopasowales :?: :lol: :mrgreen: :twisted:
Cytat:
Ty się o moje czytanie nie bój 8) ... nie sztuka przeczytać :roll: ... sztuka umieć napisać to co się chce powiedzieć. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

sztuka jest :!: - przeczytac i napisac :!: -- jedno bez drugiego nie istnieje :!: 8) ... samo pisanie nie wystarcza... :P :roll: teraz wszystko jest juz jasne :roll: :wink: 8) --- skoro wyznajesz zasade, ktora opisales... nie ma szansy na dogadanie ... :P :wink: --- ...trzeba posiadac umiejetnosc czytania tego co do Ciebie jest pisane oraz umiejetnosc pisania do osoby, co do ktorej kierujesz Swoja wypowiedz - to mam nadzieje jest dla Ciebie jasne i nie bedzie wymagalo doprecyzowania 8) :lol: :mrgreen: :mrgreen:

BTW ....hmm.... i co teraz :?: 8) --- ok..ok... nie odpowiadaj 8) ... przeciez nie mozesz mi racji przyznac :? :D -- to jest sprzeczne z regula gry w ping-ponga... :lol: szukaj rozwiazania ... wiem ze znajdziesz 8) :lol: :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
Ignac napisał/a:

czyzbys chcial napisac, ze sie dopasowales :?: :lol: :mrgreen: :twisted:
Cytat:

sztuka jest :!: - przeczytac i napisac :!: -- jedno bez drugiego nie istnieje :!: 8) ... samo pisanie nie wystarcza... :P :roll: teraz wszystko jest juz jasne :roll: :wink: 8) --- skoro wyznajesz zasade, ktora opisales... nie ma szansy na dogadanie ... :P :wink: --- ...trzeba posiadac umiejetnosc czytania tego co do Ciebie jest pisane oraz umiejetnosc pisania do osoby, co do ktorej kierujesz Swoja wypowiedz - to mam nadzieje jest dla Ciebie jasne i nie bedzie wymagalo doprecyzowania 8) :lol: :mrgreen: :mrgreen:

BTW ....hmm.... i co teraz :?: 8) --- ok..ok... nie odpowiadaj 8) ... przeciez nie mozesz mi racji przyznac :? :D -- to jest sprzeczne z regula gry w ping-ponga... :lol: szukaj rozwiazania ... wiem ze znajdziesz 8) :lol: :lol: :lol:

Ależ oczywiście, że mogę Ci przynać rację i przynaję :P ... zawsze przyznaję rację gdy ktoś ją ma :roll: 8) :lol: . A teraz zwróć uwagę na początek Twojego postu :roll: : ja piszę jedno, a Ty się dopytujesz czy przypadkiem nie chciałem napisać czegoś innego :shock: 8) :twisted: ... czyżby sztuka czytania, na którą się powołujesz, u Ciebie zanikła? :roll: :P :twisted: ... Z dalszej części Twojej definicji wynika, że ja nie osiągnąłem jeszcze tego stanu żeby do Ciebie dotrzeć w słowie pisanym :( ... mogę Cię tylko zapewnić, że naprawdę się staram. :wink: :lol: :mrgreen: ... i żyję nadzieją, że kiedyś mi się uda. :P 8) :lol: :twisted:

I cieszę się, że we mnie wierzysz :roll: :lol: ... ja też jestem pewien, że dasz sobie radę 8) :lol: ... ze swoimi teoriami. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

mcjackal 
czasem gawędzi
Licencjonowany Trener NLP

hmm .. w nowym gg pojawiła się nowa emotka pasuje tu jak ulał dla każdego po razie :P :P .. a tak na ogarnięcie się :P

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

mcjackal napisał/a:
hmm .. w nowym gg pojawiła się nowa emotka pasuje tu jak ulał dla każdego po razie :P :P .. a tak na ogarnięcie się :P

Ale oso chozi? :shock: :shock: :shock: 8)

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

Wysłany: Nie 25 Wrz, 2005   Re: Malutkie pytanko.

Ignac napisał/a:
Mam pytanko do naszych "kochanych" pań :roll: ... która była tak "miła" i wypaplała mojej babie... eeee :oops: ... to znaczy żonie (teraz musze być ostrożny, zawsze może znaleźć się jakaś życzliwa duszyczka 8) :twisted: :twisted: :twisted: ), co to ja nie wygaduje w internecie na temat swoich bab :? (...) .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ignac, to musiala byc jakas Twoja fanka :P :twisted: :lol: :lol: :lol:
skoro z Twoja żona, nie potrafi o niczym innym gadac, jak tylko o Tobie :wink: :mrgreen:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Pon 26 Wrz, 2005   Re: Malutkie pytanko.

modliszka napisał/a:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ignac, to musiala byc jakas Twoja fanka :P :twisted: :lol: :lol: :lol:
skoro z Twoja żona, nie potrafi o niczym innym gadac, jak tylko o Tobie :wink: :mrgreen:

Chyba masz rację :roll: ... ostatnio nawet odniosłem wrażenie, że grono moich fanek zdecydowanie się powiekszyło 8) :lol: ... coraz to nowsze "rewelacje" wypływają na tzw. światło dzienne. 8) :lol: :mrgreen:

marekneon 
totalny rekordzista
ROBI KANAPKĘ

Ignac napisał/a:
... coraz to nowsze "rewelacje" wypływają na tzw. światło dzienne. 8) :lol: :mrgreen:

Coś mi tu streczem pachnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

Ignac napisał/a:

Chyba masz rację :roll: ... ostatnio nawet odniosłem wrażenie, że grono moich fanek zdecydowanie się powiekszyło 8) :lol: ... coraz to nowsze "rewelacje" wypływają na tzw. światło dzienne. 8) :lol: :mrgreen:

Mysle, ze któregos pieknego dnia, zawisnie na naszym osiedlu wielki neon z napisem "fan club Ignaca" :wink: :lol: :lol: :lol: Tam kazda z fanek otrzyma karnet, na bezbplatne "badanie" i porade w zaleznosci od przypadlosci :P :twisted: :mrgreen: nie wspomne juz o "bliskim spotkaniu trzeciego stopnia" z samym idolem :wink: :P :twisted:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

modliszka napisał/a:
Mysle, ze któregos pieknego dnia, zawisnie na naszym osiedlu wielki neon z napisem "fan club Ignaca" :wink: :lol: :lol: :lol: Tam kazda z fanek otrzyma karnet, na bezbplatne "badanie" i porade w zaleznosci od przypadlosci :P :twisted: :mrgreen: nie wspomne juz o "bliskim spotkaniu trzeciego stopnia" z samym idolem :wink: :P :twisted:

Nie rozpędzaj się tak z tymi wizjami :roll: ... jak będzie tak tragicznie jak opisujesz to ja, wracając z pracy do domu, nawet na chwilę nie będę mógł z drogi zboczyć bo zaraz się żona dowie :wink: 8) :lol: :mrgreen: ... toż to będzie tragedia 8) ... ja już nie chcę tego fanklubu. :P :lol: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu