nike zaciskaj --- przeciez cos zjesc musisz i pogadac w pracy tez bedzeisz pewnie musial... a jak tak dlugo bedizesz zaciskal usta to w szal wpadniesz i pierwsze slowa jakie wypowiesz beda brzmialy mniej wiecej ---- GAWRON Piiii, Piii, Piii.... ----- a do tego dopuscic nie moge
No i znowu zapomniałem żeby zbyt skomplikowanej prznośni nie używać bo jak zwykle nie załapiesz . A do tego "piii piii piii" to i ja nie chciałbym dopuścić bo jeszcze byś pomyślał, że jakiś nowy pisklak w gnieździe się pojawił i zacząbyś mi do dzioba robale wpychać ... qrde, przecież Ty już mi proponowałeś jakieś paskudztwa do jedzenia.
No i znowu zapomniałem żeby zbyt skomplikowanej prznośni nie używać bo jak zwykle nie załapiesz
oj Ignac Ignac --- zlapac zlapalem ale konieczne bylo dalsze poszukiwanie skojarzen coby watek nie upadl... a Ty jak zwykle jak sie przypniesz do jednej wersji o juz nawet zartem w druga nie przejdziesz
Ignac napisał/a:
A do tego "piii piii piii" to i ja nie chciałbym dopuścić bo jeszcze byś pomyślał, że jakiś nowy pisklak w gnieździe się pojawił i zacząbyś mi do dzioba robale wpychać ... qrde, przecież Ty już mi proponowałeś jakieś paskudztwa do jedzenia.
no widzsz juz powoli lapesz --- jescze troche i bedziesz wszystko - nawet to co bardziej skomplikowane dobrze kojarzyl
oj Ignac Ignac --- zlapac zlapalem ale konieczne bylo dalsze poszukiwanie skojarzen coby watek nie upadl... a Ty jak zwykle jak sie przypniesz do jednej wersji o juz nawet zartem w druga nie przejdziesz
Przejdę przejdę, tylko najpierw muszę udowodnić, że w tej pierwszej wersji to ja miałem rację.
gawron napisał/a:
no widzsz juz powoli lapesz --- jescze troche i bedziesz wszystko - nawet to co bardziej skomplikowane dobrze kojarzyl
Ale tylko pod warunkiem, że je odpowiednio składnie opiszesz.
Przejdę przejdę, tylko najpierw muszę udowodnić, że w tej pierwszej wersji to ja miałem rację.
no to Masz problem --- nie przejdziesz, nie przejdziesz... jak ... zatracasz sie w przeprowadzaniu dowodu i niestety po wymianie kilku zdan juz nie pamietasz do czego dazyles i o co w tym wszystkim chodzi -- troche za wolno lapiesz ... ale nie martw sie na wszystko przyjdzie pora
Cytat:
Ale tylko pod warunkiem, że je odpowiednio składnie opiszesz.
chciales chyba napisac jak sam odczytasz --- jakbym skladnie nie napisal to i tak cos poprzekrecasz...
no to Masz problem --- nie przejdziesz, nie przejdziesz... jak ... zatracasz sie w przeprowadzaniu dowodu i niestety po wymianie kilku zdan juz nie pamietasz do czego dazyles i o co w tym wszystkim chodzi -- troche za wolno lapiesz ...
Widzisz Gawron, bo ja się staram dostosować do rozmówcy ... nie chce żeby w rozmowie ze mną czuł się niezręcznie.
gawron napisał/a:
chciales chyba napisac jak sam odczytasz --- jakbym skladnie nie napisal to i tak cos poprzekrecasz...
Ty się o moje czytanie nie bój ... nie sztuka przeczytać ... sztuka umieć napisać to co się chce powiedzieć.
Widzisz Gawron, bo ja się staram dostosować do rozmówcy :roll: ... nie chce żeby w rozmowie ze mną czuł się niezręcznie.
czyzbys chcial napisac, ze sie dopasowales
Cytat:
Ty się o moje czytanie nie bój ... nie sztuka przeczytać :roll: ... sztuka umieć napisać to co się chce powiedzieć.
sztuka jest - przeczytac i napisac -- jedno bez drugiego nie istnieje ... samo pisanie nie wystarcza... teraz wszystko jest juz jasne --- skoro wyznajesz zasade, ktora opisales... nie ma szansy na dogadanie ... --- ...trzeba posiadac umiejetnosc czytania tego co do Ciebie jest pisane oraz umiejetnosc pisania do osoby, co do ktorej kierujesz Swoja wypowiedz - to mam nadzieje jest dla Ciebie jasne i nie bedzie wymagalo doprecyzowania
BTW ....hmm.... i co teraz --- ok..ok... nie odpowiadaj ... przeciez nie mozesz mi racji przyznac -- to jest sprzeczne z regula gry w ping-ponga... szukaj rozwiazania ... wiem ze znajdziesz
Widzisz Gawron, bo ja się staram dostosować do rozmówcy :roll: ... nie chce żeby w rozmowie ze mną czuł się niezręcznie.
czyzbys chcial napisac, ze sie dopasowales
Cytat:
Ty się o moje czytanie nie bój ... nie sztuka przeczytać :roll: ... sztuka umieć napisać to co się chce powiedzieć.
sztuka jest - przeczytac i napisac -- jedno bez drugiego nie istnieje ... samo pisanie nie wystarcza... teraz wszystko jest juz jasne --- skoro wyznajesz zasade, ktora opisales... nie ma szansy na dogadanie ... --- ...trzeba posiadac umiejetnosc czytania tego co do Ciebie jest pisane oraz umiejetnosc pisania do osoby, co do ktorej kierujesz Swoja wypowiedz - to mam nadzieje jest dla Ciebie jasne i nie bedzie wymagalo doprecyzowania
BTW ....hmm.... i co teraz --- ok..ok... nie odpowiadaj ... przeciez nie mozesz mi racji przyznac -- to jest sprzeczne z regula gry w ping-ponga... szukaj rozwiazania ... wiem ze znajdziesz
Ależ oczywiście, że mogę Ci przynać rację i przynaję ... zawsze przyznaję rację gdy ktoś ją ma . A teraz zwróć uwagę na początek Twojego postu : ja piszę jedno, a Ty się dopytujesz czy przypadkiem nie chciałem napisać czegoś innego ... czyżby sztuka czytania, na którą się powołujesz, u Ciebie zanikła? ... Z dalszej części Twojej definicji wynika, że ja nie osiągnąłem jeszcze tego stanu żeby do Ciebie dotrzeć w słowie pisanym ... mogę Cię tylko zapewnić, że naprawdę się staram. ... i żyję nadzieją, że kiedyś mi się uda.
I cieszę się, że we mnie wierzysz ... ja też jestem pewien, że dasz sobie radę ... ze swoimi teoriami.
hmm .. w nowym gg pojawiła się nowa emotka pasuje tu jak ulał dla każdego po razie .. a tak na ogarnięcie się
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
hmm .. w nowym gg pojawiła się nowa emotka pasuje tu jak ulał dla każdego po razie .. a tak na ogarnięcie się
Ale oso chozi?
_________________ Pozdrawiam Ignac.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2005 Re: Malutkie pytanko.
Ignac napisał/a:
Mam pytanko do naszych "kochanych" pań ... która była tak "miła" i wypaplała mojej babie... eeee ... to znaczy żonie (teraz musze być ostrożny, zawsze może znaleźć się jakaś życzliwa duszyczka ), co to ja nie wygaduje w internecie na temat swoich bab (...) .
Ignac, to musiala byc jakas Twoja fanka
skoro z Twoja żona, nie potrafi o niczym innym gadac, jak tylko o Tobie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Ignac, to musiala byc jakas Twoja fanka
skoro z Twoja żona, nie potrafi o niczym innym gadac, jak tylko o Tobie
Chyba masz rację ... ostatnio nawet odniosłem wrażenie, że grono moich fanek zdecydowanie się powiekszyło ... coraz to nowsze "rewelacje" wypływają na tzw. światło dzienne.
... coraz to nowsze "rewelacje" wypływają na tzw. światło dzienne.
Coś mi tu streczem pachnie
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2005 Re: Malutkie pytanko.
Ignac napisał/a:
Chyba masz rację ... ostatnio nawet odniosłem wrażenie, że grono moich fanek zdecydowanie się powiekszyło ... coraz to nowsze "rewelacje" wypływają na tzw. światło dzienne.
Mysle, ze któregos pieknego dnia, zawisnie na naszym osiedlu wielki neon z napisem "fan club Ignaca" Tam kazda z fanek otrzyma karnet, na bezbplatne "badanie" i porade w zaleznosci od przypadlosci nie wspomne juz o "bliskim spotkaniu trzeciego stopnia" z samym idolem
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Mysle, ze któregos pieknego dnia, zawisnie na naszym osiedlu wielki neon z napisem "fan club Ignaca" Tam kazda z fanek otrzyma karnet, na bezbplatne "badanie" i porade w zaleznosci od przypadlosci nie wspomne juz o "bliskim spotkaniu trzeciego stopnia" z samym idolem
Nie rozpędzaj się tak z tymi wizjami ... jak będzie tak tragicznie jak opisujesz to ja, wracając z pracy do domu, nawet na chwilę nie będę mógł z drogi zboczyć bo zaraz się żona dowie ... toż to będzie tragedia ... ja już nie chcę tego fanklubu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum