Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Malutkie pytanko.
Autor Wiadomość
Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Pon 19 Wrz, 2005   

Destiny napisał/a:
gawron jak najbardziej :mrgreen: a jeśli duży, to godny polecenia 8)

Pewnie, że duży :roll: ... powiedziałbym nawet, że ogromny 8) :lol: ... łatwo będzie trafić. :wink: :lol: :twisted:

Destiny 
totalny rekordzista

eeeee... byle był szybki, bo tak to żadna frajda jak się rozłoży i będzie czekał na kulkę... :roll:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Destiny napisał/a:
eeeee... byle był szybki, bo tak to żadna frajda jak się rozłoży i będzie czekał na kulkę... :roll:

Nie bój nic, ten jest odpowiednio szybki :wink: , a jak się "rozłoży" to możesz być pewna, że to podstęp :roll: :twisted: ... wtedy nie podchodź za blisko tylko wal z dużej odległości i najlepiej całą serią. :wink: :lol: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
Coś Ci się pomyliło ... jak zwykle zresztą . Jakbym wiedział wszystko to bym się o adres nie dopytywał ... Tobie Gawron, to trzeba zawsze wszystko tak dokładnie tłumaczyć.
Tego "Pana Domu" to też nie wiem skąd wytrzasnąłeś ... pewnie znowu Twoja wyobraźnia . A jeżeli chodzi o głodówkę to nie wiem czy wiesz ale raz na jakiś czas jest potrzebna ... podobnoż oczyszcza organizm ... może i Ty spróbujesz?

oj Ignac Ignac -- Ty jak zawsze --- moze jeszcze chcesz abym wertowal ten watek i szukal gdzie co i jak napisales zeby dowod przeprowadzic.... oswiadczam ze mnie nie zapedzisz do zbednej roboty 8) :P :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: Pon Wrz 19, 2005 21:12 ]
Destiny napisał/a:
eeeee... byle był szybki, bo tak to żadna frajda jak się rozłoży i będzie czekał na kulkę...

:wink: :wink: :wink: rozlozyc to ja sie moge 8) ... ale nie po to, aby czekac na jedna "kulke" ....no moze dwie "kulki", ale nie jedna.... 8) :lol: :lol:

nie dosyc ze chce mnie spalic to jeszcze strzelac sie zachcialo.... :lol: :lol: :lol:

Ignac --- ja Ci dam tak na kolege napuszczac kobialki ze strzelbami
:roll: :twisted:

Destiny 
totalny rekordzista

gawron napisał/a:

ale nie po to, aby czekac na jedna "kulke" ....no moze dwie "kulki", ale nie jedna.... 8) :lol: :lol:

nie dosyc ze chce mnie spalic to jeszcze strzelac sie zachcialo.... :lol: :lol: :lol:

dwie kulki brzmią dwuznacznie... mi się kojarzą z... no wiecie chłopaki z czym... i na pewno tego nie mam 8)
a strzelać to miał Ignac... przecież kobiałki nie strzelają... :mrgreen:

Justine 
znany gawędziarz

Destiny napisał/a:
a jeśli duży, to godny polecenia

no to odpowiem ze godny polecenia :D

Destiny 
totalny rekordzista

no to jednak trzeba ustrzelić... i upiec :mrgreen:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
oj Ignac Ignac -- Ty jak zawsze --- moze jeszcze chcesz abym wertowal ten watek i szukal gdzie co i jak napisales zeby dowod przeprowadzic.... oswiadczam ze mnie nie zapedzisz do zbednej roboty 8) :P :lol: :lol: :lol:

To po co gadasz jak dowodów Ci się nie chce szukać... leniu jeden. :P 8) :twisted:

gawron napisał/a:

Tam zaraz napuszczać :roll: ... sama się pchała, ja jej tylko parę rad dałem coby od razu nie poległa :roll: :twisted: ... przecież Ty nie lubisz łatwych zwycięstw. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

Destiny 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
przecież Ty nie lubisz łatwych zwycięstw. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

dzięki, ale i bez Twojej pomocy długo by się nie doczekał :twisted:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Destiny napisał/a:
dzięki, ale i bez Twojej pomocy długo by się nie doczekał :twisted:

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli ale domyślam się, że ma przechlapane :roll: :lol: ... i dobrze należało mu się. :wink: :lol: :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Destiny napisał/a:
dwie kulki brzmią dwuznacznie... mi się kojarzą z... no wiecie chłopaki z czym... i na pewno tego nie mam

dlatego tez wstawilem ".." zeby byla jasnosc. nie o te kulki, ktorych Tobie brak mi chodzilo :)

[ Dodano: Pon Wrz 19, 2005 23:10 ]
Destiny napisał/a:
no to jednak trzeba ustrzelić... i upiec

jak dla mnie zabrzmialo jednoznacznie 8) :roll: :lol:

[ Dodano: Pon Wrz 19, 2005 23:12 ]
Ignac napisał/a:
... i dobrze należało mu się.

dzieki Ignac... rozumiem ze dbasz o moje interesy :lol: :lol:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
dlatego tez wstawilem ".." zeby byla jasnosc. nie o te kulki, ktorych Tobie brak mi chodzilo :)

Proszę mi tu żadnych podziałów na tych z kulkami i tych bez kulek nie robić :? ... natura sprawiedliwa i każdego dwoma kulkami obdarzyła :roll: ... tylko jedni mają wyżej, a drudzy niżej. 8) :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron napisał/a:
dzieki Ignac... rozumiem ze dbasz o moje interesy :lol: :lol:

Hmmm... z tego co wiem w tej dziedzinie natura symetrii nie zachowała :roll: 8) ... nie liczyłbym na więcej niż jeden :P :lol: :twisted: ... i sam sobie o niego dbaj. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
Hmmm... z tego co wiem w tej dziedzinie natura symetrii nie zachowała ... nie liczyłbym na więcej niż jeden ... i sam sobie o niego dbaj.

toz dlatego napisalem interesy a nie interes, cobys skojarzen dziwnych nie mial :P :lol: ... nawet gdybys chcial to Ci nie dam dbac o moj interes :evil: ... co innego z interesami :D --- Tu mam do Ciebie pelne zaufanie 8) :D

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
toz dlatego napisalem interesy a nie interes, cobys skojarzen dziwnych nie mial :P :lol: ... nawet gdybys chcial to Ci nie dam dbac o moj interes :evil: ... co innego z interesami :D --- Tu mam do Ciebie pelne zaufanie 8) :D

Gawron, coś Ty taki miły się zrobił :shock: ... "pełne zaufanie"... ciekawe od kiedy :P ... chyba nie przestraszyłeś się tych pogróżek Destiny i Justine :roll: ... taki wielki chłop i boi się dwóch małych kobietek. :roll: :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
Gawron, coś Ty taki miły się zrobił

toz to ja dla Ciebie zawsze mily bylem ...
Cytat:
... "pełne zaufanie"... ciekawe od kiedy

od pamietnego glosowania i tego jak chciales mnie do srodka zaprosic na male co nieco ... tak sie glosujacy nie zachowywali :D
Cytat:
chyba nie przestraszyłeś się tych pogróżek Destiny i Justine

przeczytaj i zobacz ze nawet je zachecam do dzialania -- czego niby mialbym sie bac :lol: :lol: :lol:
Ignac napisał/a:
... taki wielki chłop i boi się dwóch małych kobietek.

zbyt szybko wnioski ... tfuu... znaczy diagnoze postawiles bez sprawdzenia gruntu... i trafiles na "ruchome piaski" 8) :lol:

Odpowiedz do tematu