eeeee... byle był szybki, bo tak to żadna frajda jak się rozłoży i będzie czekał na kulkę...
Nie bój nic, ten jest odpowiednio szybki , a jak się "rozłoży" to możesz być pewna, że to podstęp ... wtedy nie podchodź za blisko tylko wal z dużej odległości i najlepiej całą serią.
Coś Ci się pomyliło ... jak zwykle zresztą . Jakbym wiedział wszystko to bym się o adres nie dopytywał ... Tobie Gawron, to trzeba zawsze wszystko tak dokładnie tłumaczyć.
Tego "Pana Domu" to też nie wiem skąd wytrzasnąłeś ... pewnie znowu Twoja wyobraźnia . A jeżeli chodzi o głodówkę to nie wiem czy wiesz ale raz na jakiś czas jest potrzebna ... podobnoż oczyszcza organizm ... może i Ty spróbujesz?
oj Ignac Ignac -- Ty jak zawsze --- moze jeszcze chcesz abym wertowal ten watek i szukal gdzie co i jak napisales zeby dowod przeprowadzic.... oswiadczam ze mnie nie zapedzisz do zbednej roboty
[ Dodano: Pon Wrz 19, 2005 21:12 ]
Destiny napisał/a:
eeeee... byle był szybki, bo tak to żadna frajda jak się rozłoży i będzie czekał na kulkę...
rozlozyc to ja sie moge ... ale nie po to, aby czekac na jedna "kulke" ....no moze dwie "kulki", ale nie jedna....
nie dosyc ze chce mnie spalic to jeszcze strzelac sie zachcialo....
Ignac --- ja Ci dam tak na kolege napuszczac kobialki ze strzelbami
ale nie po to, aby czekac na jedna "kulke" ....no moze dwie "kulki", ale nie jedna....
nie dosyc ze chce mnie spalic to jeszcze strzelac sie zachcialo....
dwie kulki brzmią dwuznacznie... mi się kojarzą z... no wiecie chłopaki z czym... i na pewno tego nie mam
a strzelać to miał Ignac... przecież kobiałki nie strzelają...
oj Ignac Ignac -- Ty jak zawsze --- moze jeszcze chcesz abym wertowal ten watek i szukal gdzie co i jak napisales zeby dowod przeprowadzic.... oswiadczam ze mnie nie zapedzisz do zbednej roboty
To po co gadasz jak dowodów Ci się nie chce szukać... leniu jeden.
gawron napisał/a:
Tam zaraz napuszczać ... sama się pchała, ja jej tylko parę rad dałem coby od razu nie poległa ... przecież Ty nie lubisz łatwych zwycięstw.
dlatego tez wstawilem ".." zeby byla jasnosc. nie o te kulki, ktorych Tobie brak mi chodzilo
Proszę mi tu żadnych podziałów na tych z kulkami i tych bez kulek nie robić ... natura sprawiedliwa i każdego dwoma kulkami obdarzyła ... tylko jedni mają wyżej, a drudzy niżej.
gawron napisał/a:
dzieki Ignac... rozumiem ze dbasz o moje interesy
Hmmm... z tego co wiem w tej dziedzinie natura symetrii nie zachowała ... nie liczyłbym na więcej niż jeden ... i sam sobie o niego dbaj.
Hmmm... z tego co wiem w tej dziedzinie natura symetrii nie zachowała ... nie liczyłbym na więcej niż jeden ... i sam sobie o niego dbaj.
toz dlatego napisalem interesy a nie interes, cobys skojarzen dziwnych nie mial ... nawet gdybys chcial to Ci nie dam dbac o moj interes ... co innego z interesami --- Tu mam do Ciebie pelne zaufanie
toz dlatego napisalem interesy a nie interes, cobys skojarzen dziwnych nie mial ... nawet gdybys chcial to Ci nie dam dbac o moj interes ... co innego z interesami --- Tu mam do Ciebie pelne zaufanie 8)
Gawron, coś Ty taki miły się zrobił ... "pełne zaufanie"... ciekawe od kiedy ... chyba nie przestraszyłeś się tych pogróżek Destiny i Justine ... taki wielki chłop i boi się dwóch małych kobietek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum