Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Malutkie pytanko.
Autor Wiadomość
gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Pią 16 Wrz, 2005   

Ignac napisał/a:

A Ty to niby czego się czepnąłeś jak nie literówek :P ... wystarczyło parę literek przestawić i wyszłoby, że to Ty masz fruwać, a nie Twoja żona. :wink: :lol: :mrgreen:
Tekst z poprzestawianymi literami może i jest do odczytania ale nie do zrozumienia :P 8) ... o tym już naukowcy nie napisali, a Ty jak widzę sam się nie domyśliłeś. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

jak widze tekst zrozumiales i nic nie przeszkodzilo w jego zrozumieniu. wiec jako Doktorek Habilitowany (mozna powiedziec naukowiec) potwierdziles teze o przestawianych literkach oraz to, ze nie przeszkadza przestawianie w zrozumieniu tresci w tekscie zawartej....
nie chcalem juz wyciagac kolejnej Twojej manipulacji poprzednio, ale skoro tak ladnie sie o to prosisz nie mam wyjscia .... :P :roll: :wink: :lol: :lol:
cofnij sie do postu, w ktorym opisalem kto i co moze z okna wyleciec. sprawdz, ze zadnej literowki w slowach waznych nie bylo... a co do polskiej czcionki.... nie wstawiam bo tak mnie nauczono na grupach dyskusyjnych... :P :twisted:

Cytat:
Teraz to i ja już wiem co Jej grozi :shock: ... zdecydowanie muszę :twisted: ... przecież nie mogę pozwolić żebyś terroryzował niewinną kobietę. :roll: :wink: :lol: :twisted:

obronca sie znalazl :lol: :lol: --- ok... przyjdz i dnies mojej Zonie co ja wypisuje na forum --- obys tylko sie nie zdziwil jaka bedzie reakcja... 8) :lol: :lol:

Cytat:
Tak TY :!: :!: :!: . Ja go zaproponowałem :roll: , a TY w następnym poście nazywając mnie tak, zaakceptowałeś go i tym samym został mi nadany :P 8) :lol: . Potwierdziłem to odpowiednim wpisem nad moim avatarkiem. :roll: 8) :lol:

o w morde nie wiedzialem ze mam taka moc ... :wink: :lol: :lol: --- a tak naprawde tylko czekales, az ktos zaakceptuje --- musialem sie nad Toba zlitowac... :wink: :P :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Pią 16 Wrz, 2005   

gawron napisał/a:
jak widze tekst zrozumiales i nic nie przeszkodzilo w jego zrozumieniu. wiec jako Doktorek Habilitowany (mozna powiedziec naukowiec) potwierdziles teze o przestawianych literkach oraz to, ze nie przeszkadza przestawianie w zrozumieniu tresci w tekscie zawartej....
nie chcalem juz wyciagac kolejnej Twojej manipulacji poprzednio, ale skoro tak ladnie sie o to prosisz nie mam wyjscia .... :P :roll: :wink: :lol: :lol:
cofnij sie do postu, w ktorym opisalem kto i co moze z okna wyleciec. sprawdz, ze zadnej literowki w slowach waznych nie bylo... a co do polskiej czcionki.... nie wstawiam bo tak mnie nauczono na grupach dyskusyjnych... :P :twisted:

Gawron, weź Ty się człowieku zdecyduj :? ... jak ja piszę, że Ty masz wylecieć przez to okno to Ty mi piszesz, że się pomyliłem 8) . Jak ja się przyznaję i mówię, że się pomyliłem to Ty piszesz, że tekst zrozumiałem prawidłowo i teza się potwierdziła :shock: . A już najlepsza jest ta moja rzekoma manipulacja :shock: 8) , którą tak "niechętnie" :wink: wyciągnąłeś na światło dzienne :twisted: ... ja piszę, że gdyby zamienić literki w Twoim poście (tryb przypuszczający niedokonany), a Ty mnie zapewniasz, że literki nie były zamienione... zbierz się do kupy i nie rozpraszaj się tak bardzo mój Ty detektywie sokolooki. :wink: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

gawron napisał/a:
obronca sie znalazl :lol: :lol: --- ok... przyjdz i dnies mojej Zonie co ja wypisuje na forum --- obys tylko sie nie zdziwil jaka bedzie reakcja... 8) :lol: :lol:

A niby dlaczego mam się zdziwić :roll: ... przecież opisałeś jaka będzie Jej reakcja 8) ... komputer za okno i po ptokach :P :lol: :twisted: ... czyżbyś znowu oszukiwał? :? :twisted: Tak się tylko pytam bo i tak wszyscy wiedzą :roll: ... to żadna nowość :twisted: ... w myśl ostatniej Twojej teorii nawet nie powinienem o tym pisać. :P :twisted: :twisted: :twisted:

gawron napisał/a:
o w morde nie wiedzialem ze mam taka moc ... :wink: :lol: :lol: --- a tak naprawde tylko czekales, az ktos zaakceptuje --- musialem sie nad Toba zlitowac... :wink: :P :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Gawron Litościwy... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: człowieku zabić mnie chcesz :mrgreen: :lol: :lol: ... przez godzinę nie mogłem się wyturlać spod biurka :lol: :mrgreen: :twisted: . I nie podniecaj się tak... to żadna moc, tylko zwykłe prawo akceptacji :P 8) ... jeżeli jedna osoba coś powie, a druga to potwierdzi to znaczy, że to zaakceptowała :!: . Przestań doszukiwać się nadprzyrodzonych zdolności tam gdzie ich na pewno nie ma. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Sob 17 Wrz, 2005   

Ignac napisał/a:
Gawron, weź Ty się człowieku zdecyduj :? ... jak ja piszę, że Ty masz wylecieć przez to okno to Ty mi piszesz, że się pomyliłem 8) . Jak ja się przyznaję i mówię, że się pomyliłem to Ty piszesz, że tekst zrozumiałem prawidłowo i teza się potwierdziła :shock: . A już najlepsza jest ta moja rzekoma manipulacja :shock: 8) , którą tak "niechętnie" :wink: wyciągnąłeś na światło dzienne :twisted: ... ja piszę, że gdyby zamienić literki w Twoim poście (tryb przypuszczający niedokonany), a Ty mnie zapewniasz, że literki nie były zamienione... zbierz się do kupy i nie rozpraszaj się tak bardzo mój Ty detektywie sokolooki. :wink: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

jak uda Ci sie zamienic literki w slowie pofrunela(by) ... na pofrunol(bym)
to przyznam ze dokonalem manipulacji a nie Ty --- detektywie wrobelkooki :P :lol: :lol:

Cytat:
A niby dlaczego mam się zdziwić :roll: ... przecież opisałeś jaka będzie Jej reakcja 8) ... komputer za okno i po ptokach :P :lol: :twisted: ... czyżbyś znowu oszukiwał? :? :twisted: Tak się tylko pytam bo i tak wszyscy wiedzą :roll: ... to żadna nowość :twisted: ... w myśl ostatniej Twojej teorii nawet nie powinienem o tym pisać. :P :twisted: :twisted: :twisted:

pytasz i znowu bladzisz :P :lol: .... nie po ptokach - bo gawron nadal w domu zostanie - tylko po kompie i po Zonie "ptakowej" --- jak widze nowosc dla Ciebie, ale nie dla pozostalych... 8) :lol: :lol: --- hmmm a moze tylko dla Ciebie --- zdziwilbym sie gdyby ktos jeszcze to czytal 8) :lol: :lol:

Cytat:
Gawron Litościwy... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: człowieku zabić mnie chcesz :mrgreen: :lol: :lol: ... przez godzinę nie mogłem się wyturlać spod biurka :lol: :mrgreen: :twisted: . I nie podniecaj się tak... to żadna moc, tylko zwykłe prawo akceptacji :P 8) ... jeżeli jedna osoba coś powie, a druga to potwierdzi to znaczy, że to zaakceptowała :!: . Przestań doszukiwać się nadprzyrodzonych zdolności tam gdzie ich na pewno nie ma. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

Litosciwy to okreslenie z Gladiatora --- i kto tu za duzo filmow oglada??? 8) :P :twisted: :lol: :lol:
i co??? potwierdzasz ze sie zlitowalem... kto jeszcze przystal na Twoja propozycje??? nikt!!! a skoro nikt nie oprotestowal to znaczy, ze moje potwierdzenie wystarczylo... teraz widzisz jak mam moc... 8) :wink: :lol: wieksza od tej... jak ona sie zwie :roll: ... czarna strona mocy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

gawron napisał/a:
szkoda, ze sa osoby na forum, ktorym humor nie dopisuje i w przeszlosci caly czas siedza...

zycze szybkiego powrotu do terazniejszosci i poprawy humoru...

Skocze czasami pozyczyc ten wehikuł czasu, bo to fajna zabawka moze sie okazac :)

gawronku, ależ mnie właśnie takie akcje najskuteczniej poprawiają humor :) :) :) za każdym razem :) :) :)

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
jak uda Ci sie zamienic literki w slowie pofrunela(by) ... na pofrunol(bym)
to przyznam ze dokonalem manipulacji a nie Ty --- detektywie wrobelkooki :P :lol: :lol:

Gawron, po pierwsze to nie porunolbym tylko pofrunąłbym :twisted: (sorki ale nie mogłem się postrzymać :roll: ), a co do zamiany to już Cię instruuję jak można to zrobić :roll: . Wymagane są dwie zmiany: literkę "e" zamieniasz na "ą" :P oraz literkę "a" zamieniasz na "m" i przenosisz na koniec wyrazu :P :twisted: ... proste, jak kilo drutu w kieszeni :wink: :lol: :mrgreen: . A teraz proszę mi się tu, zgodnie z obietnicą, przyznać do dokonania manipulacji :twisted: :twisted: :twisted: Tak naprawdę to nie bardzo wiem o jaką manipulację Ci chodzi, bo ja takich zarzutów Ci nie robiłem :shock: ... ale jak chcesz sam z siebie się przyznać to nie widzę przeciwskazań. :twisted: :twisted: :twisted:

gawron napisał/a:
pytasz i znowu bladzisz :P :lol: .... nie po ptokach - bo gawron nadal w domu zostanie - tylko po kompie i po Zonie "ptakowej" --- jak widze nowosc dla Ciebie, ale nie dla pozostalych... 8) :lol: :lol: --- hmmm a moze tylko dla Ciebie --- zdziwilbym sie gdyby ktos jeszcze to czytal 8) :lol: :lol:

No i popatrz... znowu to samo :shock: :? ... ja piszę to żadna nowość, a Ty się dziwisz, że to nowość dla mnie :shock: 8) . Gawron, Ty albo mniej pisz jak "czytasz" :roll: albo więcej "czytaj" jak piszesz. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron napisał/a:
Litosciwy to okreslenie z Gladiatora --- i kto tu za duzo filmow oglada??? 8) :P :twisted: :lol: :lol:

I Ty się jeszcze pytasz :shock: :roll: ... przecież to nie ja dopatruję się w słowach podobieństw do filmu. :roll: :lol: :twisted:

gawron napisał/a:
i co??? potwierdzasz ze sie zlitowalem... kto jeszcze przystal na Twoja propozycje??? nikt!!! a skoro nikt nie oprotestowal to znaczy, ze moje potwierdzenie wystarczylo... teraz widzisz jak mam moc... 8) :wink: :lol: wieksza od tej... jak ona sie zwie :roll: ... czarna strona mocy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A gdzie Ty się tego "potwierdzenia" doszukałeś :shock: ... domyślam się, że we własnej wyobraźni :P :lol: :twisted: . Inni nie musieli "przystawać" bo nie biorą udziału w rozgrywkach ping-pongowych :P :lol: ... wystarczyło, że Ty to zaakceptowałeś 8) :lol: :mrgreen: . No i co... nadal twierdzisz, że masz moc :roll: ... bo mnie się wydaje, że to raczej mocz. :wink: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:

Gawron, po pierwsze to nie porunolbym tylko pofrunąłbym :twisted: (sorki ale nie mogłem się postrzymać :roll: ),

spoko -- mam nadzieje ze wiecej bykow nie wstawilem :roll: --- ledwo na oczy patrzylem --- w morde a kiedys soie powiedzialem, ze po "czytaniu" nie bede juz pisal :? :twisted: :twisted:

Cytat:
a co do zamiany to już Cię instruuję jak można to zrobić :roll: . Wymagane są dwie zmiany: literkę "e" zamieniasz na "ą" :P oraz literkę "a" zamieniasz na "m" i przenosisz na koniec wyrazu :P :twisted: ... proste, jak kilo drutu w kieszeni :wink: :lol: :mrgreen: .

nie zrozumielismy sie --- mialem na mysli,... z jednego slowa utworzenie drugiego zamiana miejscami liter... a nie zmiana ich na inne... wedle Twojej zasady to ze slowa np. manipulacja mozemy zrobi kopulacja ... :lol: :lol: :lol:

Cytat:
No i popatrz... znowu to samo :shock: :? ... ja piszę to żadna nowość, a Ty się dziwisz, że to nowość dla mnie :shock: 8) . Gawron, Ty albo mniej pisz jak "czytasz" :roll: albo więcej "czytaj" jak piszesz. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

przewrazliwiony jestes i tyle :P :lol: :lol: :lol:
Cytat:
I Ty się jeszcze pytasz :shock: :roll: ... przecież to nie ja dopatruję się w słowach podobieństw do filmu. :roll: :lol: :twisted:

toz o filmach Ty caly czas pisales i podobienst sie dopatrywales :P :twisted: -- o tym ze za duzo ogladam itd... skad niby Twoja wiedza na temat filmow plytnie -- chyba nie z opowiadac i czytanie recenzji :P :lol: :lol:

Cytat:
A gdzie Ty się tego "potwierdzenia" doszukałeś :shock: ... domyślam się, że we własnej wyobraźni :P :lol: :twisted: . Inni nie musieli "przystawać" bo nie biorą udziału w rozgrywkach ping-pongowych :P :lol: ... wystarczyło, że Ty to zaakceptowałeś 8) :lol: :mrgreen: . No i co... nadal twierdzisz, że masz moc :roll: ... bo mnie się wydaje, że to raczej mocz. :wink: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

to Habilitaja nastapila chyba jeszcze przed oficialnym rozpoczeciem rozgrywek --- a zreszta malo wazne --- wzane to co pogrubione --- konieczna byla moja akceptacja bo bez niej bylbys Doktorkiem i koniec... :P :lol: :lol:

mocz???? hmm.... doprecyzuj prosze co miales na mysli :!: :!:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

gawron napisał/a:
nie zrozumielismy sie --- mialem na mysli,... z jednego slowa utworzenie drugiego zamiana miejscami liter... a nie zmiana ich na inne...

jak uda Ci sie zamienic literki w slowie... tak tak Gawron, dobrze poznajesz, to są Twoje słowa :P 8) ... wskaż mi gdzie piszesz o zamianie literek miejscami :shock: ... wiem wiem, liczyłeś na moją inteligencję :roll: :lol: ... no cóż... tym razem Cię zawiodłem 8) :twisted: ... potrafię tylko czytać, nie potrafię przewidywać co autor chciał napisać :P :twisted: ... ale jeszcze nic straconego... jak jeszcze trochę z Toba popiszę to na pewno się nauczę. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron napisał/a:
wedle Twojej zasady to ze slowa np. manipulacja mozemy zrobi kopulacja ... :lol: :lol: :lol:

A co, może się nie da... :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

gawron napisał/a:
przewrazliwiony jestes i tyle :P :lol: :lol: :lol:

I tak się nieźle trzymam :roll: ... biorąc pod uwagę z kim najwięcje piszę na forum to powinienem już dawno co najmniej zwariować. :P 8) :lol: :twisted:

gawron napisał/a:
toz o filmach Ty caly czas pisales i podobienst sie dopatrywales :P :twisted: -- o tym ze za duzo ogladam itd... skad niby Twoja wiedza na temat filmow plytnie -- chyba nie z opowiadac i czytanie recenzji :P :lol: :lol:

Ale ja odnosiłem się do tytułu filmu :P ("Pan i Władca na końcu świata"... albo jakos tak :oops: ), takie rzeczy się wie bez oglądania filmu :P 8) :lol: , a Ty wiciągasz szczególiki, na które nawet ja nie zwróciłem uwagi :shock: , a Gladiatora jak raz oglądałem. :P :lol: :mrgreen: :twisted:

gawron napisał/a:
to Habilitaja nastapila chyba jeszcze przed oficialnym rozpoczeciem rozgrywek --- a zreszta malo wazne --- wzane to co pogrubione --- konieczna byla moja akceptacja bo bez niej bylbys Doktorkiem i koniec... :P :lol: :lol:

A kiedy było oficjalne rozpoczęcie bo chyba znowu coś przegapiłem. :roll: 8) :lol: :twisted:
Mając na uwadze, że byłeś jedynym osobnikiem w to zamieszanym :roll: to... muszę się z Tobą zgodzić :P :twisted: ... i cieszę się, że w końcu zaakceptowałeś "akceptację" :wink: :lol: i przestałeś doszukiwać się u Siebie nadludzich mocy. :P 8) :lol: :twisted:

gawron napisał/a:
mocz???? hmm.... doprecyzuj prosze co miales na mysli :!: :!:

Nie no... wszystko Ci muszę tłumaczyć :( ... nie chce mi się :P ... ustalmy, że to była moja literówka :roll: :lol: ... ale na wszelki wypadek idź poszukaj muszli. :wink: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Nie 18 Wrz, 2005   

Ignac napisał/a:
[ciach]... wiem wiem, liczyłeś na moją inteligencję :roll: :lol: ... no cóż... tym razem Cię zawiodłem 8) :twisted: ... potrafię tylko czytać, nie potrafię przewidywać co autor chciał napisać :P :twisted: ... ale jeszcze nic straconego... jak jeszcze trochę z Toba popiszę to na pewno się nauczę. :wink: :lol: :mrgreen: :twisted:

uczen z Ciebie dobry wiec nie musze sie martwic... :P :lol: :lol:

Cytat:
I tak się nieźle trzymam :roll: ... biorąc pod uwagę z kim najwięcje piszę na forum to powinienem już dawno co najmniej zwariować. :P 8) :lol: :twisted:

nie pocieszaj sie :lol: :lol: --- normalny to na 100% nie jestes :wink: :P :lol: :lol:

Cytat:
Mając na uwadze, że byłeś jedynym osobnikiem w to zamieszanym :roll: to... muszę się z Tobą zgodzić :P :twisted: ... i cieszę się, że w końcu zaakceptowałeś "akceptację" :wink: :lol: i przestałeś doszukiwać się u Siebie nadludzich mocy. :P 8) :lol: :twisted:

niestety pamiec zawodzi po raz kolejny :P :twisted: --- jeszcze Modliszka byla w to zamieszana 8) :lol: :lol:
Cytat:
[ciach] ... ale na wszelki wypadek idź poszukaj muszli. :wink: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

nie musze szukac - wiem gdzie jest :P :twisted: :twisted:

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Nie 18 Wrz, 2005   

gawron napisał/a:
uczen z Ciebie dobry wiec nie musze sie martwic... :P :lol: :lol:

To oficjalna pochwała czy tylko tak Ci się wymskło? :roll: :lol: :twisted:

gawron napisał/a:
nie pocieszaj sie :lol: :lol: --- normalny to na 100% nie jestes :wink: :P :lol: :lol:

Przecież dokładnie to napisałem :shock: 8) ... i jeszcze napisałem dlaczego, a raczej przez kogo. :P 8) :twisted:

gawron napisał/a:
niestety pamiec zawodzi po raz kolejny :P :twisted: --- jeszcze Modliszka byla w to zamieszana 8) :lol: :lol:

Ty się tu zawodzącą pamięcią nie zasłaniaj :roll: :P ... raptem dwa posty napisała, a Ty ją od razu chcesz zamieszać... :wink: :lol: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Pon 19 Wrz, 2005   

Cytat:
To oficjalna pochwała czy tylko tak Ci się wymskło? :roll: :lol: :twisted:

oczywiscie ze pochwala :wink: 8) :P :mrgreen: :mrgreen:

Cytat:
Ty się tu zawodzącą pamięcią nie zasłaniaj :roll: :P ... raptem dwa posty napisała, a Ty ją od razu chcesz zamieszać... :wink: :lol: :twisted:

sama sie zamieszala a nie ja ja zamieszalem :P :lol: :lol: [/code]

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

No i kicha :( ... Gawronowi argumenty się wyczerpały :roll: , nie da się z nim już "rzeczowo" dyskutować :P :twisted: ... życzliwa duszyczka się nie przyznała :cry: ... musiałem cały tydzień głodować :roll: ... i jak tu żyć na tym osiedlu. :wink: :lol: :mrgreen:

Destiny 
totalny rekordzista

Ignac napisał/a:
musiałem cały tydzień głodować :roll: ... i jak tu żyć na tym osiedlu. :wink: :lol: :mrgreen:

łapać ptaki... strusie, albatrosy, tukany... pełno ich :wink: