alez sie Ignac przestarszyl, ze zona zacznie czytac forum i na diecie bedzie do konca roku --- wazelina
No co Ty, czytać nie umiesz ... przecież już pisałem, że wcale nie musi zaczynać czytać forum ... "życzliwych" ci u nas dostatek. ... i nie wazelina tylko wrodzona ostrożność.
[ Dodano: 2005-09-13, 20:17 ]
kasiekk napisał/a:
obstawialabym, ze to instynkt samozachowawczy
Kasiekk, jak zwykle masz rację ... zdolność przetrwania przede wszystkim.
No co Ty, czytać nie umiesz ... przecież już pisałem, że wcale nie musi zaczynać czytać forum ... "życzliwych" ci u nas dostatek. ... i nie wazelina tylko wrodzona ostrożność.
jak juz sie czegos dowiedziala to teraz bedzie sama zagladala zeby sie upewnic co do opowiesci dziwnej tresci.. znaczy potwierdzic, ze tu naprawde mozna sie fajnie zabawic, zapomniec i od reala oderwac...
a z ta ostroznoscia to dla zasady,tak?... zeby wazeliny za duzo nie zostalo ujawnione
a tak na powaznie to "zyczliwych" nigdy nie brakowalo...
jak juz sie czegos dowiedziala to teraz bedzie sama zagladala zeby sie upewnic co do opowiesci dziwnej tresci..
zawsze jeszcze zostaje Ci Ignac Landrynka tam nadal mozesz uzywac do woli szczegolnie ze to i w temacie nawet moze pozostac.
Ciekawe tylko czy i tam jakas piata kolumna sie czai
i zapomnialam: gratulacje, masz kobiete z charakterkiem
jak juz sie czegos dowiedziala to teraz bedzie sama zagladala zeby sie upewnic co do opowiesci dziwnej tresci.. znaczy potwierdzic, ze tu naprawde mozna sie fajnie zabawic, zapomniec i od reala oderwac...
Będzie zaglądała albo i nie będzie ... jedna reguła na firewalle i dziwnym trafem Jej komputer straci połączenie z siecią ... oczywiście, jak się pewnie domyślasz, naprawa będzie się przedłużała ... u mnie w domq ja jestem Panem Administratorem i dostawcą internetu.
[ Dodano: 2005-09-13, 20:49 ]
kasiekk napisał/a:
i zapomnialam: gratulacje, masz kobiete z charakterkiem
Kasiekk... czyżbyś to Ty była tą kandydatką do karmienia mnie przez najbliższy tydzień ... jak chciałaś mnie na kolację zaprosić to nie trzeba było tak podstępnych środków stosować ... wystarczyło poprosić.
o tym musialbys pogadac z Miszgiem, bo to on ostatnio pichci (o dziwo) i nawet niezle mu to idzie (nie zapeszać).
a kolacji nie jem, nie moglabym cie zatem na nia zaprosic
spisek, o jakim piszesz bylby diabelski: mala dywersja na tylach odslaniajaca najczulsze miejsce i frontalny atak no no no tylko komu by sie chcialo?
ja zgodze sie z m4b - czami niejedzenie dobrze dziala skorzystaj, skoro jest okazja
o tym musialbys pogadac z Miszgiem, bo to on ostatnio pichci (o dziwo) i nawet niezle mu to idzie (nie zapeszać).
Jak będę chciał się do Miszaga na kolację wprosić to zakupie odpowiedni przekonywacz (informacja dla niewtajemniczonych: chodzi o krzynkę piwa ) i przyjdę... nie sądzę żeby miał tak nieczułe serce i nie wspomógł potrzebującego.
kasiekk napisał/a:
a kolacji nie jem, nie moglabym cie zatem na nia zaprosic
Oczywiście, że byś mogła ... jak nie jesz to znaczy, że się marnuje ... a jedzenie nie może się marnować ... bardzo chętnie pomogę Ci rozwiązać ten problem.
kasiekk napisał/a:
spisek, o jakim piszesz bylby diabelski: mala dywersja na tylach odslaniajaca najczulsze miejsce i frontalny atak no no no tylko komu by sie chcialo?
Zaraz zaraz... jaka "dywersja" ... na jakich "tyłach" ... a już te "odsłonięte najczulsze miejsca" to mnie bardzo zaintrygowały... czy ja jeszcze o czymś nie wiem?
Będzie zaglądała albo i nie będzie ... jedna reguła na firewalle i dziwnym trafem Jej komputer straci połączenie z siecią ... oczywiście, jak się pewnie domyślasz, naprawa będzie się przedłużała ... u mnie w domq ja jestem Panem Administratorem i dostawcą internetu.
chyba bardziej opalaca sie odstapienie internetu i oPanowanie.... lazienki bo z tego co pisales tam Panem i Wladca nie jestes...
chyba bardziej opalaca sie odstapienie internetu i oPanowanie.... lazienki bo z tego co pisales tam Panem i Wladca nie jestes...
Jesteś tego pewien ... od pierwszego września dzienna racja wody to 10 litrów dziennie na łebka ... stany liczników spisywane są codziennie tuż przed porannym apelem ... przy następnym rozliczeniu liczę na duże zwroty.
Jakbyś chciał skorzystać z moich doświadczeń w temacie wody to służę pomocą.
... od pierwszego września dzienna racja wody to 10 litrów dziennie na łebka ... stany liczników spisywane są codziennie tuż przed porannym apelem ... przy następnym rozliczeniu liczę na duże zwroty.
.... ale teraz juz jestes
pisz za pierwszym razem, ze jestes Panem calego domq a nie tylko Dostawca Internetu i Administartorem :roll:
teraz to "zyczliwa" - bedzie miala o czym gadac --- chyba bede musial na ten areobik isc z Toba
Cytat:
Jakbyś chciał skorzystać z moich doświadczeń w temacie wody to służę pomocą.
no pewnie na nauke nigdy za pozno wrecz - ladnie prosze
Zawsze twierdziłem, że odpowiednia strategia i przemyślane działanie to podstawa.
gawron napisał/a:
... a moze i ta zyczliwa tez sam wyslales, aby zona przekonania nabrala.
Teraz to się chyba troszkę zagalopowałeś ... nawet ja się pogubiłem w domysłach ... jeżeli sobie wymyśliłem tą "życzliwą" to niby do czego miałaby nabrać przekonania moja żona , która do niedawna o istnieniu forum miała mgliste pojęcie.
Na to właśnie liczę ... przecież jak powiem żonie, że ja rządzę to mi nie uwierzy , a jak się o tym dowie od osoby "postronnej" to sukces murowany. :P
Ignac napisał/a:
Teraz to się chyba troszkę zagalopowałeś ... nawet ja się pogubiłem w domysłach ... jeżeli sobie wymyśliłem tą "życzliwą" to niby do czego miałaby nabrać przekonania moja żona :roll: , która do niedawna o istnieniu forum miała mgliste pojęcie.
Dobra Gwron, spróbuję jeszcze raz ... przecież cierpliwy jestem . Uściślijmy:
1. moja żona forum nie czyta
2. zakładając, że "życzliwą duszyczkę" sboie wymyśliłem (to jest Twoje założenie) to moja żona nic nie wie o tym co ja wypisuje na forum
3. czyli niby jak ma się przekonać do mojej teorii rządzenia skoro nikt jej o tym nie powie (pamiętamy o założeniu, że życzliwej nie ma)
Czy teraz już rozumiesz moje wątpliwości z poprzedniego postu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum