modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 03 Paź, 2005
Mam problem Pomozcie
Czy drożdże winne to sa te same, co tradycyjne drożdże dodawne do ciast ? Czym sie rożnią i gdzie można je kupic ? Na naszym osiedlu brak najgrorsze jest to, ze sprzedawcy nie wiedzieli jak maja one wygladac - ech...ta profesjonalna obsluga sklepowa
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
drożdże do ciast to drożdże piekarskie. Nie nadają się do wina. Muszą być specjalne, zdolne prowadzić właściwą fermentację alkoholową. Poszukaj w specjalistycznych sklepach, nie potrafię jednak podać adresów. Jak wyglądają? Z tego co pamiętam to taki proszek w małej torebce.
Więcej "specjalistów - degustatorów" deklarowało swoją głęboką wiedzę w temacie procentów - może się wypowiedzą?
_________________ (C)
Wysłany: Pon 03 Paź, 2005
kasiekk napisał/a:
drożdże do ciast to drożdże piekarskie. Nie nadają się do wina. Muszą być specjalne, zdolne prowadzić właściwą fermentację alkoholową. Poszukaj w specjalistycznych sklepach, nie potrafię jednak podać adresów. Jak wyglądają? Z tego co pamiętam to taki proszek w małej torebce.
Więcej "specjalistów - degustatorów" deklarowało swoją głęboką wiedzę w temacie procentów - może się wypowiedzą?
O malo co, a dodalabym tych piekarskich no i cale wino poszlo by do zlewu ...Zaczelam grzebac w necie i doszukalam sie, iż maja postac proszku ....mam nadzieje, ze Auchan sie w nie zaopatrzyl, w koncu gasiory maja, to nie moze zabraknac tam tez drożdży winnych
Dzieki kasiekk za info
tylko tyle, na ile moglam.
Proponuję jeszcze zakupić odpowiednią literature (papierową ), zadanie nie jest łatwe.
etam ... jak sobie wmówisz, to takie będzie .. a poradzić się możesz kogoś dla kogo to już jest łątwie i od pocżątku takim dla ciebie bedzie. A porady szukaj tu :
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
Wysłany: Wto 04 Paź, 2005
Dzieki mcjackal
Przejrzalam z grubsza i widze, ze naprawde czeka mnie ciezkie zadanie
ale dam rade - jestem twarda ...jak juz sie za to wzielam, to musze doprowadzic do konca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum