modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2005 Re: Malutkie pytanko.
Ignac napisał/a:
Nie rozpędzaj się tak z tymi wizjami ... jak będzie tak tragicznie jak opisujesz to ja, wracając z pracy do domu, nawet na chwilę nie będę mógł z drogi zboczyć bo zaraz się żona dowie ... toż to będzie tragedia ... ja już nie chcę tego fanklubu.
Tak prawde mówiac, to powinna wysylac Cie do pracy DHL-em w metalowej skrzyni i odbierac spowrotem w domu to Wasze "zbaczanie" staje sie zboczeniem i licho wie, jak to sie skonczyc moze
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Tak prawde mówiac, to powinna wysylac Cie do pracy DHL-em w metalowej skrzyni i odbierac spowrotem w domu to Wasze "zbaczanie" staje sie zboczeniem i licho wie, jak to sie skonczyc moze
Zaraz zaraz... jakie "wasze" ... czy ja wspomniałem o jakichś dodatkowych atrakcjach . Czasami muszę zahaczyć o Auchan coby zakupy zrobić.
_________________ Pozdrawiam Ignac.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2005 Re: Malutkie pytanko.
Ignac napisał/a:
Zaraz zaraz... jakie "wasze" ... czy ja wspomniałem o jakichś dodatkowych atrakcjach . Czasami muszę zahaczyć o Auchan coby zakupy zrobić.
Auchan
Ignac napisał/a:
jak będzie tak tragicznie jak opisujesz to ja, wracając z pracy do domu, nawet na chwilę nie będę mógł z drogi zboczyć bo zaraz się żona dowie
zboczonie na zakupy
to chyba nowa meska przypadlosc - "nieuleczalna" zreszta
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
to załóż partię polityczną - idea podobna, uwielbienia "wodza" też, alibi dla zony pewne a i fanki nie musialyby sie po klubach fitness szlajac, tylko otwarcie na splywajacy na nie blask idola by patrzyly
to załóż partię polityczną - idea podobna, uwielbienia "wodza" też, alibi dla zony pewne a i fanki nie musialyby sie po klubach fitness szlajac, tylko otwarcie na splywajacy na nie blask idola by patrzyly
Widzę Kasiekk, że wybory nastroiły cię bardzo politycznie . Po pierwsze wszystko co zaczyna się na "polity" budzi we mnie wstręt , więc partia odpada . Po drugie, alibi to miało być dla mnie, a nie dla żony ... przecież to ja muszę się tłumaczyć . A do klubu lepiej niech chodzą ... jak się zmęczą to będą spokojniejsze i może im trochę głupot z głowy wyparuje.
niektorzy uwazaja ze perpetum mobile nie istnieje (taka samonakecajaca sie maszynka) trzeba by im pokazac, jak babeczki same sie umieja nakrecac.
Kasiekk, "samonakręcające się babeczki" nie sa dowodem na istnienie perpetum mobile ... w błąd wprowadziła Cię zła interpretacja definicji tego urządzenia.
w sumie masz racje, urzadzenia rzadko kiedy czytaja wlasne instrukcje obslugi.
Oj, to trzeba je szybciutko uświadomić ... biedactwa żyją w przeświadczeniu, że są wytworem wybujałej wyobraźni oszalałych inżynierów , a tak naprawdę są zwykłym tworem (nie mylić z potworem ) organicznym i z perpetum mobile nic wspólnego nie mają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum