modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 LANSER W OKNIE ;-)
moje Drogie,
od pewnego czasu zauważylam Pana w bloku naprzeciwko, którzy caly czas lansuje sie w skąpym ubranku albo w oknie albo na balkonie Jezeli byłybyście zainteresowane podziwianiem tego oto bożyszcze damskich serc, to moge zaprosic na herbatke i poogladamy wspolnie
pozdrawiam
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
przyniosę herbatkę...
to kiedy występy są przewidziane?
_________________ Szczęście nie sprzyja małym ludziom, są zbyt skromni by prosić o wiecęj!
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005
seansy zaczynaja sie wieczorem jak zapala światło
ubaw po pasy, gwarantuje dobra zabawe musimy jedynie wybarac cieply dzien, zeby w calej krasie pokazal sie na balkonie
pozdrawiam
....musimy jedynie wybarac cieply dzien, zeby w calej krasie pokazal sie na balkonie....
to może poczekamy na upały
dopiero będzie gorąco...i ciekawie
_________________ Szczęście nie sprzyja małym ludziom, są zbyt skromni by prosić o wiecęj!
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005
jasne, chlopak wtedy może zrzucic z siebie wszystko, hehehe, kto wie ? a my z balkonu przytniemy, to co interesujace
powiem tak od siebie, ze ciagle ten sam stroj prezentuje, moze ma garderobe jakiejś cenionej marki, ale metki nie moge dojrzec
pozdrawiam
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005
A nie prościej po prostu chłopaka zaprosić do siebie na seansik ???
Może on tak Cię kusi od pewnego czasu licząc na to że go zauważysz ???
Tylko czy on biedaczysko nie wie czym może się skończyć kuszenie modliszki ??? Skończy jako przekąska na kolację ...
Tylko czy on biedaczysko nie wie czym może się skończyć kuszenie modliszki ??? Skończy jako przekąska na kolację ...
Ja też mieszkam naprzeciwko miłośnika skąpych strojów (tylko slipki). Różnica jest taka że jest to gruby facet z zwisającym brzychem. Do tego on nie uznaje firanek, zasłonek, żaluzji. Naprawdę okrutny widok.
Na kawę, herbatę nie zamierzam nikogo zapraszać bo od tego widoku traci się apetyt.
dswig napisał/a:
M4b napisał/a:
Ja też mieszkam naprzeciwko miłośnika skąpych strojów (tylko slipki). Różnica jest taka że jest to gruby facet z zwisającym brzychem. Do tego on nie uznaje firanek, zasłonek, żaluzji. Naprawdę okrutny widok.
Na kawę, herbatę nie zamierzam nikogo zapraszać bo od tego widoku traci się apetyt.
Ten chyba jest nieco atrakcyjniejszy skoro Modliszka go swym czujnym okiem wychwyciła
dswig napisał/a:
Tomek napisał/a:
a ladnie to tak zagladac w cudze okna?
Wręcz przeciwnie ja muszę ze względu na ten widok zasłaniać okna. Facet paraduje przy odsłoniętym oknie i zapalonym swietle.
Bleee ... A nie możesz np rozpocząć kampanii "dzień dobry "
Jak tylko się pojawi to ładnie za każdym razem zwracać jego uwagę na swoje okno i ładnie się kłaniać
Jestem pewnie że jak mu raz czy drugi powiesz "dzień dobry sasiedzie, urocze ma Pan gatki" to przynajmniej będzie zasłaniał okna.
Wręcz przeciwnie ja muszę ze względu na ten widok zasłaniać okna. Facet paraduje przy odsłoniętym oknie i zapalonym swietle.
Bleee ... A nie możesz np rozpocząć kampanii "dzień dobry "
Jak tylko się pojawi to ładnie za każdym razem zwracać jego uwagę na swoje okno i ładnie się kłaniać
Jestem pewnie że jak mu raz czy drugi powiesz "dzień dobry sasiedzie, urocze ma Pan gatki" to przynajmniej będzie zasłaniał okna.
Może to dobry sposób. Ale będzie problem jeżeli to ekshibicjonista i ja go ośmielę do bardziej śmiałego paradowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum