Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006
Głos oddałem, ale jaki to ma cel to nie wiem. To nie ja prowadziłem badania, nie jestem eksertem a takie głosowanie nie odpowie na pytanie czy tak jest czy nie.
Zabrakło sformułowania "twoim zdaniem".
Wtedy też niewiele to da poza stwierdzeniem stanu świadomości uczestników nt. wpływu wspomnianych czynników na ilość przypadków pedofilii.
Ale wtedy na koniec ankiety trzeba załączyć wiarygodne badania jednoznacznie wskazujące czy taki związek jest czy nie ma.
glos tez oddalem --- zastaniawiam sie tylko jak mozna na tak postawione pytanie odpowiedziec TAK???
oczywiscie zaglosowalem na NIE...
M4b napisał/a:
Zabrakło sformułowania "twoim zdaniem".
IMHO --- nie tylko tego sformulowania zabraklo... powinny byc jeszcze wymienione grupy na ktore TV wplyw ma... tak postawione pytanie nie ma zwiazku z dyskusją, ktora sie odbywala w dziale "Babskie Ploty" tył. "Dzidzie ..."
tomasz-dominik napisał/a:
kontrowersyjne to jest już samo zakładanie takiej ankiety ...
Jesteś na tyle dokładny w czytaniu postów, że uważam to za zbędne...
staram sie byc dokladny, ale moge inaczej oceniac niz Ty... jeszcze raz ponawiam pytanie, poniewaz bardzo mnie zainteresowala Twoja wypowiedz a nie chcialbym popełnić błedu w interpretacji...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 26 Sty, 2006
Gawronie, to że oceniasz inaczej niż ja, wiem. To, że interesuje Cię każde zdanie, w którym Ty możesz poczuć się jako ten potencjalny wymieniony, wiem. To, że Twoja interpretacja odbiega od mojej, wiem, Ale nie wiem, po co szukać na siłę pretekstu, do wałkowania wkoło tego samego...Dlatego po raz ostatni, odpowiadam Ci – NIE. Czytaj, czytaj i czytaj...po którymś razie, wnioski same Ci się nasuną...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Na poczatku przepraszam wszystkich, ze nie w temacie ankiety. --- jednak po przeczytaniu oceny dotyczacej kultury wypowiedzi (mocny zarzut) chcialem sie dopytac o kogo chodzi --- IMHO nie powina sie taka wypowiedz pojawiac bez uzasadnienia.
modliszka napisał/a:
Gawronie, to że oceniasz inaczej niż ja, wiem.
modliszka napisał/a:
To, że Twoja interpretacja odbiega od mojej, wiem,
Na czym polega roznica w tych zdaniach?
modliszka napisał/a:
To, że interesuje Cię każde zdanie, w którym Ty możesz poczuć się jako ten potencjalny wymieniony, wiem.
uwazam, ze troche mniej od Ciebie -- ale oczywiscie to moja opinia. Dodatkowo nie biore sobie Twoich opinni na moj temat do serca. Nie pytalem z powodu na ktory sie powolujesz.
modliszka napisał/a:
Ale nie wiem, po co szukać na siłę pretekstu, do wałkowania wkoło tego samego...
http://www.slowicza.org/p...p?p=40475#40475
ocenialas w wyzej wskazanej wypowiedzi kilka osob za jednym zamachem nie wskazujac nikogo... jednym slowem kazdy z wypowiadajacych sie moze pomyslec, iz Twoja (niezbyt mila) ocena dotyczy wlasnie jego...
modliszka napisał/a:
Dlatego po raz ostatni, odpowiadam Ci – NIE. Czytaj, czytaj i czytaj...po którymś razie, wnioski same Ci się nasuną...
nasunely sie i to zaraz po tym jak Twoja wczesnejsza wypowiedz przeczytalem... chcialem tylko sprawdzic czy do tego grona zaliczylas siebie...
--- raczej powinas wszystkich wypowiadajacych sie w watku o ktorym napisalas, iz kultury wypowiedzi zabraklo przeprosic. Nawet tych, ktorym kultury zabraklo wedle Twojej oceny. Skoro nie chcesz, czy jak napisalas nie mozesz konkretnie osoby/osob i miejsc udowadniajacych Twoja teze wskazac to nic innego nie pozostaje jak... jedno slowo, ktore ciezko przez gardlo Tobie przechodzi.
p.s. juz dawno obiecalem sobie, ze nie odpuszcze Tobie zadnego obrazania mnie czy kogos innego bez slowa przepraszam lub dokladnego komentarza... brak argumentow (choc w to nie wierze), ani zmiana teresci postu (to bylo jeszcze w zeszlym roku) nie wystarcza...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum