polecam "cipki" z kurczaka... chyba tu gdzies były
mniam mniam pychota
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Czasami jeżdżę na narty do Gołdapi i jest tam fajny hotel z knajpka gdzie są przepyszne kartacze gorąco polecam
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wysłany: Pią 24 Lut, 2006
...ale czy gdzies w okolicy Warszawy mozna kupic kartacze??? ja wiem, ze na Podlasiu mozna je kupic ale czy tutaj u nas??
ale czy gdzies w okolicy Warszawy mozna kupic kartacze
A nie lepiej to samemu taka wielką pyzę z mięsem zrobić
Marekneon - ojjj, lepiej samemu to tego nie robic chyba, ze na osiedlu naszym jest jakis zapaleniec
A masz leniu adres
Warszawa, ul. Marszałkowska 53
tel.: (22) 621 53 15; fax: 628 26 78
>>menu<<
no to bierz się do roboty! mogę byś sędzią, który ten medal Ci przyzna... po skosztowaniu oczywiście
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
Wysłany: Sob 25 Lut, 2006
destiny....hmmm, jakby to powiedziec: jesli ja to mam przygotowac to na 150% medalu mi za to nie dasz (a juz tym bardziej po skosztowaniu)...ja nawet nie wiem czy bym do pol-finalu sie dostala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum