Gawron, ja juz czekam 4 miesiace, zeby sprobowac Twoich placków ziemniacznych i nic ...ale nie trace nadziei wiem, ze nie rzucasz slow na wiatr
Jakie placki ziemniaczane??? Kiedy obiecywalem, ze cos takiego przygotuje i mowielem, ze potrafie je zrobic??? W co Ty mnie wkrecasz???
Ja jedynie wode potrafie przypalic
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005
gawron napisał/a:
Jakie placki ziemniaczane??? Kiedy obiecywalem, ze cos takiego przygotuje i mowielem, ze potrafie je zrobic??? W co Ty mnie wkrecasz???
Ja jedynie wode potrafie przypalic
Tak to juz jest z gawronami naobiecuja, narobia smaku a potem za trzepoca i odleca .....a packów jak nie bylo tak nie ma *
* impreza integracyjna u Pilarskich
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wszystkie zamieszczone tu przeze mnie przepisy są "z życia wzięte" a o relacje trzeba by chyba najszybciej Miszaga poprosic o ile sie wypowie szerzej niz "w porzadku" jak to ma w zwyczaju
Wszystkie zamieszczone tu przeze mnie przepisy są "z życia wzięte" a o relacje trzeba by chyba najszybciej Miszaga poprosic o ile sie wypowie szerzej niz "w porzadku" jak to ma w zwyczaju
Miszag ---- prosimy o relacje ---- szerzej niz w "porzadku" - powiedz kiedy na Sluzewiec jedziemy???
Cebulę pokroić na talarki. Na patelni roztopić masło, włożyć kurki z cebulą i podsmażyć 8 minut. Wbić jajka do miseczki, dodać mleko i doprawić do smaku. Masę tą wylać na patelnię. Smażyć wszystko razem, nie mieszając, aż masa się zetnie, ale nie będzie jeszcze miękka. Podawać z chlebem razowym.
Smacznego
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
bardzo podobna robilam dzis na sniadanie - nie bylo najmniejszego problemu z twardoscia kurek. Musialy sie po prostu dobrze zrumienic - pychotka : ) : ) : )
motyl, nie kasiekk za wcześnie wstaje tylko ty za późno . Śniadanko raniutko to miła rzecz... zwlaszcza latem gdy słoneczko ci towarzyszy . Coś dobrego, nawet małego, plus herbatka/kawa... Mmm
Aczklwiek o gustach się nie dyskutuje
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum