Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 Jaka mikrofalówka ?
Mam do Was pytanie o mikrofalówkę jaką byście polecili ... nie chodzi mi o coś w cenie powyżej tysiąca, raczej średnia półka, ale nie jakiś no-name, ani marketowy shit
No i jakie funkje powinna posiadać ...
Na przykład kilka lat temu kupowałem dla znajomego na prezent i doradzano mi klawisze pokryte folią, co miało zapobiegać brudzeniu ...
z góry dziękuję za pomoc w doradztwie
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
Ja osobiscie nie potrafię przekonać do mikrofali, jedyne zastosowanie jakie jest przydatne dla mnie to odgrzanie obiadku w pracy, i nic więcej, a i tak to czynie raz na miesiąc...
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
To nie ma być dla mnie tylko dla Rodziców bo Ojciec sobie taki gadżet wymyślił ... właśnie do odgrzewania obiadków ...
Na początku zobaczył jakiegoś no-name'a w markecie w cenie nieco ponad 100 pln ... więc od razu mu odradziłem i powiedziałem, że sam zrobię rozeznanie, ale chłamu mu nie pozwolę kupić bo jeszcze mieszkanie spali
Jak na razie widziałem, że cokolwiek sensownego to tak od min. 230 pln się zaczyna ...
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Ja nie mam mikrofali i nie używam....Tzn używam rzadko, sporadycznie, jak nie mam innego wyjścia. Dbając o zdrowie taty, przekonaj go, że kuchenka gazowa/elektryczna nie jest taka zła ...Owszem należy poświęcić troszkę wiecej czas, ale za to będzie miał zdrowsze jedzonko
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum