Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 25 Lis, 2005
Aaaaaaaaaa terminologia to już inna sprawa
Ja nie chciałem tego tak nazywać
Miałem dzisiaj piękne porównanie - ja ruszałem na zimowych , obok facio Hondą Civic na letnich. Ja odjechałem kilkadziesiąt metrów zanim się pozbierał ...
Bałem się przed niego wjeżdżać, bo skoro tak trudno mu się rusza, to z hamowaniem będzie podobnie. I co mi z tego że ew. wina będzie po jego stronie jeśli moja "dupa" rozbita ???
Aaaaaaaaaa terminologia to już inna sprawa
Ja nie chciałem tego tak nazywać
no cóż - ja z samokrytyką nigdy nie miałam problemów...
M4b napisał/a:
Miałem dzisiaj piękne porównanie - ja ruszałem na zimowych , obok facio Hondą Civic na letnich. Ja odjechałem kilkadziesiąt metrów zanim się pozbierał ...
ja na razie nie mam problemów, bo moja jedyna trasa w ciągu tygodnia to Marszałkowska - Wawelska - Krakowska... tłum samochodów i nigdzie śnieg nie zalega... stąd to opóźnianie sprawy kupna...
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
OK, udało się w końcu, pomimo wielu przeciwności losu...
Oponki nabyłem w Auchan (tak, tak - jestem oszczędny;-)) i wymieniłem obok salonu Peugeot.
Oponki 114,99 za sztukę po uwzględnieniu karty Skarbonka Dębica Frigo Directional 165/70R13 i do tego przełożenie z wyważeniem 60zł i komplet nowych wentyuli 20 zł - jestem zadowolony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum