Kolejki do wymiany opon ogromne. Jak tylko pojawił się śnieg, to również kolejki.
Ja już się umówiłam na wtorek, ale kolega w piątek próbował się umówić to usłyszał termin na 18-ego !
Ja wymieniłem wczoraj w Norauto. Przy zakupie opon u nich zakładają na miejscu. Gdybym miał swoje to najbliższy termin był na 15. Wybrałem Dębicę Frigo 2 (po przeczytaniu zeszłorocznych opinii z forum oraz testów z prasy moto, cena też miała znaczenie). Pierwszy raz będe jeździł na Dębicy. W ubiegłym roku dokonały żywota oponki Fulda, z których byłem zadowolony. Mam nadzieję, że Dębica się spisze
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006
radok napisał/a:
Wybrałem Dębicę Frigo 2
no właśnie, ja też słysząłem dobre opinie o tej oponie ... jaka cena w Norauto ?
Ja wymieniłem dzisiaj ... ale wcale nie czuje się z tego powodu lepiej ... okazało się, że moje zimowe są tak zjechane, że mają płytszy bieżnik od letnich
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006
Ja wymieniłem w czwartek. Wystałem się w kolejce pod wulkanizacją 2,5 godz., ale przynajmniej mam z głowy.
Co do Dębicy Frigo - miałem przez 3 sezony i muszę powiedzieć, że spisywały się więcej niż dobrze. To opony naprawdę godne polecenia.
W tym roku kupiłem Firestone Winterhawk. Zamówiłem w sklepie internetowym, bo cena była znacznie niższa od katalogowej. Mam nadzieję, że będą się sprawować równie dobrze, co Frigo.
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
Dębica Frigo 2 nie zebrała najlepszych not w teście magazynu motor, ale i tak chyba też się o nie pokuszę. Zawsze to lepiej średnie zimówki niz żadne. A poza tym zbieraja pochlebne komentarze uzytkowników...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum