Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: 314TeR
Pią 21 Kwi, 2006
Przestroga
Autor Wiadomość
Pohor 
Moderator

Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Pią 21 Lip, 2006   

a mi pani wjechala leciutko w dupke, straszyla mnie, zebym nie wzywal policji, napisalismy raport jak to bylo, kto z przodu kto z tyłu :twisted: , sprawa poszla, potem tylko dostalem pismo z PZU, ze pani sie nie przyznaje, jest niewinna, a jak nie ma winnego to nie ma kary, dziekujemy, dowidzenia #-o

shortt 
nie boi się klawiatury
Capehorn

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia

Pohor napisał/a:
a mi pani wjechala leciutko w dupke

to chyba do landrynki należałoby przenieść... Proszę moderatora o interwencję - to mogą czytać nieletni... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pohor 
Moderator

shortt napisał/a:
to mogą czytać nieletni

nieletni teraz juz chyba nie umieją czytać :mrgreen:

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Sob 22 Lip, 2006   

shortt,

no to sie Tobie udalo ---> skojarzenie oczywiscie :lol:

nuta_pl 
znany gawędziarz
znany ment społeczny

Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202

Khameir napisał/a:
To czy ten chłop pracuje na czarno czy biało nie ma w tej sparwie kompletnie żadnego znaczenia. Wystarczy, że powie, że przechodził tamtędy albo tego dnia zastępował kolegę w budce na parkingu. Istotne jest, że widział.

przechodzil przez parking, zapewne ogrodzony... czyli teren zamkniety... no tak... wiarygodne... tak jak i zastepowanie kolegi

motyl 
totalny rekordzista

przechodził tamtędy... a potem czekał tam jeszcze 3 godziny aż modliszka wróci z komendy, żeby jej przekazać namiary... :lol:

woweq 
totalny rekordzista
to kluczyk czy szczoteczka?

mysmy rowniez mialy (nie)ciakawa sytuacje:
- autko zaparkowalam na wieeeelkim parkingu przed firma (na parkingu kilka aut, puuuusto i miejsca jak jasnaaa....).....gosc w swojej terenowej KIA wycofywal - jak to ja nie wiem ale chyba 50 metrow wycofywal (tylko po co???) az zatrzymal sie na naszym zderzaku (przod, od strony kierowcy).

Znajomy powiedzial co sie stalo, wiec "wypadlam" na parking (krwi zadalam, za to ze ktos cos zrobil naszemu "staruszkowi")

Szkody: KIA (gdyby nie to, ze maly slag naszeg lakieru na zderzaku u niego) - NIC
nasz "francuski staruszek": reflektor przesuniety/potluczony klosz kierunkowskazu/zderzak pekniety!! (a niech tych francuzow i ich jakosc) =D> =D> =D>

Skonczylo sie dobrze, PZU, odszkodowanie, itp.
Choc ciekawe bylo, ze gosc ktory to zrobil, nie mial czasu i powiedzial ze spotkamy sie w PZU (za godzinke) bo on jeszcze musi do klienta jechac!!!! jak my na to, zeby w "kuliki nie lecial" to on na to "Pani, mnie tu wszyscy w naszym miescie znaja, jak mowie ze przyjade to przyjade"....no i przyjechal!

W Warszawie tego bym nie zrobila 8) 8)

gawron 
totalny rekordzista

skoro opowiadamy o przezyciach drogowych to moja --- jedna z ostatnich jest tu ---->

http://www.slowicza.org.pl/viewtopic.php?t=243

p.s. nie jest to zadna kampania promocyjna a tym bardziej brudna .... ja gawron! traktuje oba fora jako jedno po zmianach jakie nastapily na jednym i drugim forum.... EOT w sprawie wyjasnien!!!

shortt 
nie boi się klawiatury
Capehorn

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 23 Lip, 2006   

gawron napisał/a:
nie jest to zadna kampania promocyjna a tym bardziej brudna ....

idąc za ciosem:

PiS jest do dupy ale nie chcę przez to powiedzieć, że nie jest fajny...

tak to zrozumiałem. EOT teraz.

grzes 
chętnie gawędzi

Wysłany: Pon 24 Lip, 2006   

modliszka napisał/a:
Mój samochód stał zaparkowany, przy wjeździe na owy parking, oraz dojeździe do kilku firemek.

Wszystko skończyło się dobrze i Bogu dzięki ,jednak nawyki z osiedla czy jak to rozumieć?
Parking a samochód na wjeździe na parking?nie obraź się ale np. na ulicy Strusiej w Piasecznie ludzie też na połowie przejazdu potrafią zaparkować , a potem szukają winnych. Rozumiem,że jednak sprawca to sprawca a to gdzie się zostawia samochód to inna rzecz.

gawron 
totalny rekordzista

wczesnej byl EOT z mojej strony w sprawie wyjasnien i bede sie tego trzymal...
shortt napisał/a:
tak to zrozumiałem.

no to niewiele zrozumieles :D ... -- EOT -- wiecej faktow stwierdzac nie bede.

Pohor 
Moderator

gawron napisał/a:
EOT w sprawie wyjasnien!!!
shortt napisał/a:
EOT teraz.
gawron napisał/a:
wczesnej byl EOT z mojej strony
gawron napisał/a:
EOT -- wiecej faktow stwierdzac nie bede

ech chłopaki :) bardzo mi poprawiacie humor w poniedziałek z rana :lol: :lol: :lol:

gawron 
totalny rekordzista

Pohorku --- wszystko by sie zgadalo, ale trzeci cytat jest troche wyrawany z calosi i wypacza sens mojej wypowiedzi....
:roll:

tez mi sie humorek poprawil po przeczytaniu posta Shortta.... :lol: :lol: :lol: i ciesze sie, ze moglem sie przyczynic do poprawienie Twojego humorku :D

"z pewna taka niesmialoscia napisze, ze demokratycznym szanse dam" (delikatnie teks zmieniony :lol: :lol: ) i bede pisal tu i tam a nie tylko tam :P 8) :lol: :lol: :lol:

Pohor 
Moderator

gawron napisał/a:
ale trzeci cytat jest troche wyrawany z calosi

wiem, wiem, nie gniewaj sie :)
tak tylko z usmiechem wszystko zacytowałem :lol: :lol: :lol: :lol:
bo śmiech to zdrowie :lol:

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

Wysłany: Sro 26 Lip, 2006   

Żeby nie było, że nie napisałam zakończenia, swojej opowieści... :)
Otóż w poniedziałek, o wskazanej godzinie pan zadzwonił do mnie komunikując, iż jest pod moją pracą. Spisaliśmy oświadczenie, zrobiłam ksero jego dokumentów, wysłuchałam kilkukrotnych przeprosin i usłyszałam, dlaczego dane, jaki mi zostawił, były nieprawdziwe. Pan tłumaczył to tym, iż w danej firmie pracuje od tygodnia. Bał się, że kiedy sprawa wyjdzie na światło dzienne, zostanie zwolniony z pracy. Nie mogłam odmówić sobie słów krytyki, ze swojej strony. Bura, może nie była dla niego przyjemna, ale zaraz po tym zadzwoniłam do jego szefa, informując go, iż sprawa został zakończona i prosząc, aby nie wyciągał żadnych konsekwencji w stosunku do młodocianego pracownika....
Następnie, kolejna podroż na Waliców, w celu wycofania postępowania. Tym razem już poszło sprawnie i spokojnej atmosferze...Teraz jedynie muszę znaleźć czas, żeby oddać autko do serwisu i czekać, aż mi go zrobią....

Sytuacja, którą opisał Shortt, też była bardzo imponująca....Jednak, to co przeczytałam o przeżyciach Gawrona, przeszło moje najśmielsze wyobrażenia. Nie miałabym na tyle odwagi, żeby gonić za 4 łysymi...Mogę jedynie pogratulować, gdyż sytuacja przypomina scenę, z filmu gangsterskiego =D>

Odpowiedz do tematu