Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 przegląd/stacja kontroli
kończy mi się przegląd i nie bardzo wiem gdzie mam go zrobić (oczywiście przegląd taki żeby dostać wpis do dowodu rejestracyjnego)
będę wdzięczna za namiary na stacje w Piasecznie lub okolicach.
pozdr
e.
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 Re: przegląd/stacja kontroli
zalogowana napisał/a:
kończy mi się przegląd i nie bardzo wiem gdzie mam go zrobić (oczywiście przegląd taki żeby dostać wpis do dowodu rejestracyjnego)
będę wdzięczna za namiary na stacje w Piasecznie lub okolicach.
pozdr
e.
Nie w Piasecznie, choć blisko: Wawa, Służew przemysłowy, na Kłobuckiej 10a, zwie to się Auto-serwis Auto -gaz, pan był miły i mimo paru "ale" stępelek poczynił i dał okładeczke na dowód rejestracyjny, stąd znam dokładny adres
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005
Polecam stacje kontroli w Wawie, ul. Samochodowa róg Woronicza w Kolumnie Transportu Sanitarnego. Nie czepiaja sie bez sensu drobnych "niedociagniec". Przeglad robia szybko i bez zbednego gadania.
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005
totalnie odradzam stacje kontroli pojazdow na ul. Energetycznej (czy jak sie ona tam nazywa) - nazwa miejsca "BOX"
brrrrr, bardzo zle wspomnienia - kilka aut przede mna odprawionych z kwitkiem
Polecam stacje kontroli w Wawie, ul. Samochodowa róg Woronicza w Kolumnie Transportu Sanitarnego. Nie czepiaja sie bez sensu drobnych "niedociagniec". Przeglad robia szybko i bez zbednego gadania.
Tą to i ja polecam. Swego czasu jak robiłem tam przegląd to jeszcze nie zdążyłem wysiąść z samochodu po wjechaniu na kanał, a pan już dowodzik stęplował.
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 Re: przegląd/stacja kontroli
moncie napisał/a:
Nie w Piasecznie, choć blisko: Wawa, Służew przemysłowy, na Kłobuckiej 10a, zwie to się Auto-serwis Auto -gaz, pan był miły i mimo paru "ale" stępelek poczynił i dał okładeczke na dowód rejestracyjny, stąd znam dokładny adres
polecam byłem tam w ostatnią sobotę, czas przeglądu? 10 min, koszt? 113pln
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum