Jeszcze chciałem dodać, że cały przegląd trwał mniej niż 10 minut. Panowie sprawdzili po kolei:
- skład spalin
- numery nadwozia
- światła
- hamulce i amortyzatory
- pracę zawieszenia na szarpaku
- światła - ustawienie
Ogólnie na Kłobuckiej nie narzekają chyba na nadmiar pracy... Polecam
Chyba jednak nie jest taka zła???
Po przejrzeniu forum (niestety nie udało mi się całego przejrzeć) wydaje się być całkiem miłą osobą....
Poza tym to ona pierwsza tak otwarcie się ze mną - nowym i speszonym uczestnikiem forum przywitała.
Jak dotąd mam jak najlepsze zdanie o Kasiekk
Ale Ciebie Gawron cztając Twoje posty też polubiłem, chociaż tak naprawdę Cię nie znam....
Dokąd ten świat zmierza; próbuję oceniać ludzi nie znając ich osobiście....
Chyba jednak nie jest taka zła???
Po przejrzeniu forum (niestety nie udało mi się całego przejrzeć) wydaje się być całkiem miłą osobą....
Poza tym to ona pierwsza tak otwarcie się ze mną - nowym i speszonym uczestnikiem forum przywitała.
Jak dotąd mam jak najlepsze zdanie o Kasiekk
Ale Ciebie Gawron cztając Twoje posty też polubiłem, chociaż tak naprawdę Cię nie znam....
Dokąd ten świat zmierza; próbuję oceniać ludzi nie znając ich osobiście....
Takie czasy...
To chyba ta globalizacja
gawron czyzbym az tak bardzo zalazla ci za skore? cos ty, innym to sie nawet spodziewam, ale ze tobie?? nie przesadzaj.
Wojtekk - zaraz zaczna myslec, ze te 'kk' na koncu nickow to rodzinne po takiej laurce.
Komunikat: Wojtekk (mimo zbieznosci nickow) nie jest ze mna spokrewniony, (chyba ze jest a ja o tym nie wiem - taka pomrocznosc jasna)
Komunikat: Wojtekk (mimo zbieznosci nickow) nie jest ze mna spokrewniony, (chyba ze jest a ja o tym nie wiem - taka pomrocznosc jasna)
Z tego co wiem, to nie jesteśmy spokrewnieni z kasiekk - zbieżność nicków...
Choć z drugiej strony nie wiem, kto się kryje pod nickiem kasiekk, wszak się nie spotkaliśmy - może kuzynka jakaś...
tak ignac i to tylko dzieki niej (jak niedawno pisales) rozumiesz posty bo podobno nie pisze w wierszach, tylko miedzy wierszami
Po pierwsze: "niedawno" wcale nie pisałem o telepatii tylko o "rozporszeniu w czterech wymiarach" ... to dużo szersze pojęcie . Po drugie: nie pisałem o zrozumieniu Twoich postów , tylko że staram się je zrozumieć stosując wspomnianą wcześniej technikę ... zmiana w literkach niewielka ale różnica w znaczeniu znaczna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum