Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005
woweq napisał/a:
no ale przeciez nikt nie prosil o regulacje swiatelek
kodeks prosi, kodeks....
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005
ale swiatelka wygladaly OK...no ale z gosciem z "Kontroli Pojazdow" nie warto dyskutowac, tak jak ja zrobilam i skonczylo sie na kolejnym przegladzie bo nie przeszlam pierwszego
hmm no wiem ze kto jak kto ale Gawron zna się na wszytskim ale że przepowiada przyszłosc- idę się spakować
jeszcze mnie nie znasz kiedys z kolega na basenie siedzialem i mu przepowiedzialem - mowie lec do zony...on do mnie jeszcze nie czas - na drugi dzien rano juz zesmy nieprzytomni chodzili...
Witam serdecznie,
Zachęcony poradami na forum, postanowiłem wybrać się na przegląd na Kłobucką w Warszawie. Przegląd przebiegł sprawnie, pan wprawdzie zauważył, że prawe światło świeci za nisko i nie ma możliwości regulacji, ale.... puścił. Zapłaciłem 100 zł. Ogólnie polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum