_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
marekneon: Na zdjęciu jest przepiękna klasyka: rocznik '69, co najwyżej '71. Cienki słupek, przepiękna atrapa, (S)-ka w skrzydełkach no te chromowane dekielki.... mmmm.... O takich detalach jak okrągłe zderzaki i chromowana ramka dookoła kierunkowskazu, to nawet nie wspominam... Piękny...
Piszę oczywiście o Trabancie!
_________________ Człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera.
I… wierzyć się nie chce, ale gdy to zsumujemy, okaże się, że nasze wymarzone cacko będzie kosztowało nas w ciągu tych pięciu lat „drobną” sumkę 101 262 zł, czyli 1 688 zł miesięcznie….
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 07 Lut, 2006
eeeeh, no tak - bo jak to juz nie raz slyszalam: auto to skarbonka (pochlania i pochlania)
moją skarbonkę dzisiaj zostawiłam pod domem... czas operacyjny od wyjścia z mieszkania, przez dojazd tramwajem i wejście do firmy - 15 minut
warto sie było przeprowadzić!!!
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
no to mnie chyba nikt nie pobije --- otwieram oczy.... i juz jestem w pracy...
tyle, ze gdzie sie nie rusze to tez jestem w pracy ... w czasie urlopu rowniez... --- jedynie w soboty i niedziele raczej nie pracuje choc tez ie trafia --- jakies sluzbowe spotkanie
A ja znalazłem auto, w którm czystą przyjemnością staje się niemożność znalezienia na naszym osiedlu wolnego miejsca do zaparkowania po 20tej http://ww1.e-warsaw.com/s...er_concept.html
Do wzięcia od zaraz....
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 08 Lut, 2006
Miejsce do zaparkowania, to jedno
Drugie, to znalezienie w Polsce odcinka trasy, żeby podelektować sie jazda takim autkiem ...Autko wygląda kosmicznie, a wloty powietrza przypominają mi Rolls Royca
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum