kiepskie auto firmowe
w mojej służbówce to nawet nie wiem kiedy wymieniają a zawsze mam opony odpowiednie do warunków. Mamy w firmie od tego "odpowiednie służby"
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
------------------------------------------------------
moze i kiepskie.... jak dla mnie jest ok... wszystko zalezy od wymagan... moje sa duzo mniejsze, niz te ktore spelnia moje sluzbowe autko.
co do opon... opony czekaja od dawna w przechowalni, ale osoba odpowiedzialna za park autek nie zezwala na wymiane, poniewaz twierdzi, ze jest za wczesnie...
Jakoś źle mi sie jeździ na tych moich zimowych Kormoranach.
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 31 Mar, 2006
A ja w tym roku muszę nabyć nowe letnie oponki, bo poprzednie już mocno "zjechałam".
Jakie oponki możecie polecić ? Jeździłam na Continentalach i ogólnie nie narzekałam, jedynie były strasznie wredne na pierwszy deszcz, dlatego rozważam zakup jakiejś innej marki...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Ja w tej chwili mam Michelin i jestem zadowolony. Mają one jednak jedną wadę, są drogie.
_________________ Ci którzy dzisiaj śpią spokojnie jutro się już nie obudzą, a tylko paranoicy przetrwają [Andrew Grove - Intel]
dswig napisał/a:
Dobry stosunek jakości do ceny ma Fulda.
Ja w tej chwili mam Michelin i jestem zadowolony. Mają one jednak jedną wadę, są drogie.
Opony zimowe mam firmy Fulda i faktycznie nie narzekam. Rozważam też, zakup tych opon na lato. Na Michelinach nigdy nie jeździła a nawet nie mam oriętacji cenowej, wiec jeśli mogę, to poprosze o przybliżoną ich cenę.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Niezłe opony to Bridgestone RE720, lub Pirelli P7, ponoć całkiem znośne i w miarę o dobrym stosunku jakości do ceny są Nokiany NRVi.
Mile wspominam fuldę Y2000+, niestety już nie produkowana, odradzam continentale, czoło bierznika potrafi się wyrywać kawałkami wielkości paznokcia, Dunlop SP Sport 01 - porażka na całej linni, kiepskie prowadzenie, a dodatkowo wozi w koleinach masakrycznie.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
314TeR napisał/a:
Niezłe opony to Bridgestone RE720, .
Powiem szczerze, że pierwsze słyszę o tych oponach, ale w tym temacie faktycznie nie jestem zorientowana ...Jutro musze ruszyć do sklepu, a zupełnie nie wiem co wybrać, żeby znów się nie rozczarować ...
Ps. poprosze jeszczę o przybliżony ich koszt zakupu ...
Przed zakupem zobacz ceny na http://opony.com
Ja swoje tam zwykle kupuje. Moge polecic Uniroyale (teoretycznie troche gorsze od Continentalow - chociaz to ten sam producent) bo jzdzi mi sie calkiem calkiem. A to ze sie opona slizga na swiezym deszczu to normalka. Blotko ma to do siebie ze lubi byc sliskie.
BLCR
_________________ Ten się śmieje ostatni, kto wolno myśli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum