Wysłany: Pon 20 Lut, 2006 Niebezpieczne miejsca dla kierowców
Błędy konstrukcyjne dróg mostów tuneli nie są tylko naszą specjalnością
Ten oto krótki film przedstawia tunel , w którym niebezpiecznie jest przekroczyć 20km/h
Ciekawy jestem czy w czasie roztopów zatonie nasz słynny tunel wybudowany wzdłuż Wisły
I oczywiście zapraszam do dyskusji
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Może to nie tunel, ale ... w piątek runęła część rusztowania przy budowie wiaduktu na Marynarskiej. Zawaliła się na jakiś samochód. Sam nie widziałem, ale w tym czasie w okolicach galerii mokotów była moja siostra.
w piątek runęła część rusztowania przy budowie wiaduktu na Marynarskiej
Byłem naocznym świadkiem tego wydarzenia
i mogę powiedzieć, że kretynizm budowniczych rusztowania połączony z brakiem umiejętności kierowcy ciężarówki
zaowocował zahaczeniem a potem zdemolowaniem rusztowania przez ciężarówkę.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Błędy konstrukcyjne dróg mostów tuneli nie są tylko naszą specjalnością
Ten oto krótki film przedstawia tunel , w którym niebezpiecznie jest przekroczyć 20km/h
Ciekawy jestem czy w czasie roztopów zatonie nasz słynny tunel wybudowany wzdłuż Wisły
I oczywiście zapraszam do dyskusji
Na tym filmie jedzie sobie ciężarówka w którą uderza inna - z lewej strony.
Skąd się bierze ta "lewa" ciężarówka
Tak, przegubowiec na mnie zrobił największe wrażenie... To wyglądało przerażająco. Ale nie skończyło się aż tak tragicznie jak dla innych kierowców. Przegub zrobił swoje .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
nie wiem czy widzieliście ale zbudowali jakąś budke przy przejeździe kolejowym tym prosto na magdalenkę, on jest chyba określany jako przejazd w Iwicznej (mimo że w Piasecznie). pewnie będzie strzeżony...wreszcie... tyle wypadków tam było
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
Mam nadzieję że szybko otworzą, gdyż ta budka potwornie ograniczyła widoczność
Święta prawda - jechałem w czwartek i muszę przyznać, że bardzo ogranicza widoczność w stronę Warszawy - mam nadzieję, że szybko przejazd zostanie wyposażony w działające rogatki.... choć praktyka wskazuje, że te też nie chronią w 100%....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum