Najbardziej zblizony bylby Daewoo Lanos ale u niego pojemnoisc zaczyna sie od 1,5. Z tego co slyszalem to sa dobre samochody z jedna wada duzym apetytem na paliwo.
... i mają beznadziejne testy zderzeniowe i w ogóle szybko się psują i ... no dobra, wybacz dswig, ale wad to one maja duzo wiecej niz jedna... I to akurat nie jest tajemnica, ani subiektywna opinia.
Wczoraj jechałem sobie taxi. Taksiarz kupił sobie nowego Lancetti ponieważ poprzednio jeździła Lanosem (1,5) był zadowolony. Przejechał nim w ciągu 5 lat 250tys km. Nie miał żadnych problemów z silnikiem, zawieszeniem ... .
Może mu sie trafił super egzemlarz
Znalazłem ogłoszenie mnie osobiscie ono przekonało
Polonez.jpg
Plik ściągnięto 25 raz(y) 116,9 KB
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 02 Wrz, 2005
motoryzacyjna ciekawostka
Najszybszy i najdroższy samochód na świecie
Firma Bugatti Automobiles SAS - filia Volkswagena - zapowiedziała w czwartek, że w przyszłym tygodniu rozpoczyna seryjną produkcję najszybszego i najdroższego samochodu na świecie.
Pojazd EB Veyron 16.4 ma silnik o mocy 1001 koni mechanicznych i rozwija prędkość 407 kilometrów na godzinę, a kosztować będzie 1 milion euro (plus podatki). Do salonów sprzedaży trafi w tym miesiącu - powiedział szef Bugatti Automobiles SAS Thomas Bscher w montowni tych pojazdów w Molsheim koło Strasburga.
Plany firmy Bugatti na najbliższe lata przewidują sprzedaż nie więcej niż 300 tych luksusowych samochodów rocznie.
źródło: onet
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
ja polecam trabanta 1,3 rok 1991 moc 60 kucy waga 730 kilogramow.
spala ok 6,5l na stowke w miescie a przyspiesza lepiej niz wiekszosc spotykanych na ulicach aut.
_________________ JLB zakłóca fale
HWDP nadaje stale
ani w nagrodę, ani za karę
DILL HG na wielką skalę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum