Dziś za 10 PLN umyłem autko - SAM - nie wiem czy to juz było , ale przy Okulickiego jest chyba nowa myjnia samoobsługowa. Podjeżdżasz wrzucasz piątaka , chwytasz sprzęt do łapek i zasuwasz. ZAJEFAJNE ! 1.piana aktywna 2.spłuliwanie 3.konserwacja polimerami 4.nabłyszczanie i ..... suszenie ??? ( czego akurat nie zauważyłem )
Bezdotykowa !!!
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
A mi wczoraj w jednej myjni ręcznej panowie umyli samochodzik, nawoskowali i posprzątali w środku . I powiedzieli: 40 zł . No to zachowałam się anielsko i dałam 50 zł .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Dziś za 10 PLN umyłem autko - SAM - nie wiem czy to juz było , ale przy Okulickiego jest chyba nowa myjnia samoobsługowa. Podjeżdżasz wrzucasz piątaka , chwytasz sprzęt do łapek i zasuwasz. ZAJEFAJNE ! 1.piana aktywna 2.spłuliwanie 3.konserwacja polimerami 4.nabłyszczanie i ..... suszenie ??? ( czego akurat nie zauważyłem )
Bezdotykowa !!!
Cena dobra. Myłem ostatnio auto. Ale z tym suszeniem to chyba przesada. Jak się pracownika zapytałem gdzie on widzi urządzenia do suszenia to mi odpowiedział że suszenie polega na dodaniu środków chemicznych które powodują że samochód szybciej schnie..
Mi jakoś nie wysechł sam więc go na miejscu do sucha szmatami wytarłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum