We związku z tym, że nie wiadomo czy się odbędzie ognisko na spalonej z forum piaseczyńskiego w ten piątek 1 września z powodu pogody i niskiej frekwencji, proponuję połączyć zapał ludzki i ogólnoforowe zapędy coby w Piasecznie poplotować z ludziami z wielu subkultur społecznych i osiedlowych, więc zapraszam na http://www.slowicza.post....php?p=8297#8297 to samo zapodam na forum piaseczyńskim
do zobaczonka
_________________ Lepiej coś powiedzieć niż głupio milczeć
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 31 Sie, 2006
To ja się pozwolę rozwydrzyć i poprosić łaczniczkę o krótkie podsumowanie - kto, kiedy i o której.
Bo na razie jestem lekko zdezorientowany i już nie wiem, która sobota wchodzi w grę...
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Najwięcej osób przybędzie na dzień 9 września 2006r, widzę dwie kobiałki zapisane na tą sobotę czyli 2 września i płaczą, że nie bedą miały jakiś Chipsów, więc jak ktoś chce je poratować a jednocześnie zawrzeć więcej znajomości może przybyć i tu i tu,
co do godziny szacownej imprezy nie wiem, będę monitować o dokładniejsze określenie
czy zapaliłam światełko w tunelu ?
_________________ Lepiej coś powiedzieć niż głupio milczeć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum