Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006
woweq napisał/a:
warszawska Praga taka ladna
ja byłem głównie na Ursynowie ... w kierunku na Powsin, baaaardzo ładne okolice
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006
MIKI napisał/a:
nooo .... pod warunkiem , że im się woda przez mosty nie przelewa
Nawet, jak im się przelewa, to szybko potrafią się z tym uporać i błyskawicznie powracają, do stanu sprzed zalania. Co innego w Polsce ....Nysa Kłodzka, Kłodzko wygladają fatalnie....jedyny pozytyw z powodzi (o ile, tak można powiedzieć) to budowa nowych odcinków tras, na południu Polski. Poprzerywane i zniszczone drogi, chwilami zamieniają się na przyzwoite odcinki "polskich autostrad" Szkoda, że takie krótkie ...Całą drogę kierowcy, wspominali "geniusz" ...Marka Pola
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
i ...
A nad Pragą myślałem.... Byłem tam kiedyś powala atmosferą i zabytkami...Będę musiał powtórzyć, choć chyba wolałbym samochodem:-) z planów niezrealizowanych na ten długi weekend to Bornholm przepiękna wyspa choć najlepiej na wycieczki rowerowe wybrać się tam w lipcu
_________________ Flyfishing is not a matter of life and death - it's much more serious than that
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 08 Maj, 2006
Ten wątek mnie uspokaja
Asknet, prześliczne foty Jeśli to nie tajemnica, to chciałabym zapytać, jakim władasz aparatem
Nuta_Pl, poproszę o kilka słow wyjaśnienia, bo nie wiem czy to wspinaczaka, czy też skoki na bungi
A co to reszty, tych którzy krzyczli TAK, TAK, TAK się nie wypowiem ....zaczekam na zdjęcia
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum