TD nie zachowuj sie jak "obrazona panienka" ---- to ogloszenie bylo zamieszczone duzo wczesnej .... na 100% je widziales. dlatego uwazam, iz pisanie, ze za pozno je zamiescilem jest naginaniem fatkow. zastanawiem sie czy nie po to, aby atmosfere podgrzewac... dodatkowo sam napisales, iz byles tam i nie podszedles. dlaczego? czy do tego, abys podszedl konieczne jest imienne zaproszenie?
T-D przestan mnie atakowac a jezeli tak bardzo to lubisz to atakuj glowa a nie samymi paluchami.
tomasz-dominik napisał/a:
ok, rozumiem, ale to po tym co przeczytałem nie spodziewaj się mnie prędko na organizowanym przez Ciebie ognisku
szkoda ... ale nie licz rowniez na to, ze padne przed Toba i bede na kolanach blagal...
Ja jeszcze tylko jedno doprecyzuję, żeby nie było że to ja znowu złośliwa i niedobra jestem
gawron napisał/a:
No dobrze zapomnialem wstawic w pare miejsc oznaczen w stylu itd... a Ty odrazu takie wnioski wyciagasz, ktorych nawet cytowac mi sie nie chce
No niestety, czytam tak jak jest napisane. Z pewnością inaczej czyta się tekst z wesołimi emotkami . Używajcie ich, od tego są, a dzięki temu unikniemy błędnych interpretacji . Też wolałabym twój post odczytać poytywnie a nie negatywnie
gawron napisał/a:
Kaffi napisał/a:
skutkuje zerową frekwencją
tak to prawda --- bardzo zerowa frekwencja byla
Chodziło mi o frekwencję użytkowników tego forum, którzy nie zaglądają na drugie forum, powinnam widocznie to bardziej podkreślić... Ale nie, przecież jasno w zdaniu pisałam o tym forum:
Kaffi napisał/a:
Z twojej wypowiedzi wniosek nasuwa się taki, że nie chciałes widzieć nikogo z tego forum, gdyż późno podana informacja skutkuje zerową frekwencją
czy na drugim forum też zamieściliście informację o sobotnim grillu dopiero w piątek wieczorem?
A teraz juz spokój, bardzo proszę
Czy ktoś organizuje jakąś następną imprezkę i chce zaprosić sąsiadów?
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Poproszę o nierekalmowanie na www.slowicza.org wydarzeń dziejących się na innych forach, zwłaszcza rozłamowych.
Dziękuję.
A jeżeli ktoś da linka do innej strony - to jest reklama ??? (a co z tematem 'niezłe linki')
Z tego co pamiętam na forum czasami pojawiają się linki do innych for.
Mówisz - 'rozłamowych' - dlaczego ? Ja nie czuję się 'przyspawany' do jakiegokolwiek forum.
Poza tym dlaczego jesteś aż tak uprzedzony do 'nowego forum', a inne fora nie budzą w Tobie tak gwałtownych uczuć
M4b napisał/a:
Ale nie, trzeba było kijaszka w i tak napiętą atmosferę wsadzić i umieścić info że to impreza organizowana przez "rozłamowców" z linkime do ich forum gdzie dopiero sa szczegóły.
Sam jesteś 'rozłamowiec'
A jak pomyślisz o ostrzeżeniu dla mnie - to daj i sobie
Poza tym w ten sposób obrażasz wielu (aktywnych) użytkowników tego forum - pomyśl o tym
M4b napisał/a:
Ponownie proszę o wykazanie większego zrozumienia dla słowa pisanego - nie wyprosiłem tylko zapytałem po jakiego diabła się męczysz na forum które Ci nie odpowiada ?
A czy takie pytanie to w ogólne jest na miejscu ???
Co Cię obchodzą powody dla których ludzie siedzą tu, tam lub gdzie indziej
Mb4 - takimi metodami raczej nie zachęcisz do aktywności na tym forum.
Zastanawiam się, co Twoja wypowiedź miała na celu
Roy, z całym szacunkiem - to była rozmowa między Gawronem a M4b, ich wymiana zdań została zakończona, i to całkiem pozytywnie . Nie rozpoczynajmy przepychanki od początku, jeśli masz coś do M4b to wyślij mu PW.
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Roy, z całym szacunkiem - to była rozmowa między Gawronem a M4b, ich wymiana zdań została zakończona, i to całkiem pozytywnie . Nie rozpoczynajmy przepychanki od początku, jeśli masz coś do M4b to wyślij mu PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum