Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: tomasz-dominik
Pią 21 Kwi, 2006
Imprezy
Autor Wiadomość
Destiny 
totalny rekordzista

Wysłany: Nie 14 Maj, 2006   

a ja TD lubię i w sumie szkoda, że się dowiedział za późno... :roll: :(

gawron 
totalny rekordzista

Kaffi napisał/a:
Zaproszenie było skierowane do wszystkich, nie rozumiem więc czemu nagle stajesz się nieprzyjemny.

No dobrze zapomnialem wstawic w pare miejsc oznaczen w stylu :wink: :lol: :P itd... a Ty odrazu takie wnioski wyciagasz, ktorych nawet cytowac mi sie nie chce
Kaffi napisał/a:
skutkuje zerową frekwencją

tak to prawda --- bardzo zerowa frekwencja byla :roll:

a to Kaffi, wszystko wyjasnia
tomasz-dominik napisał/a:
i chyba Was widziałem

ale nie podszedlem i czesc nie powiedzialem :P

EOT

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia

gawron napisał/a:
napisalem wtedy kiedy chcialem... a moze nie chcialem Ciebie widziec... i wolnosc moja polega na tym, ze decyduje sam co chce pisac..
ok, rozumiem, ale to po tym co przeczytałem nie spodziewaj się mnie prędko na organizowanym przez Ciebie ognisku
...

quote="gawron"]a co to ma wspolnego z grillem czy ogniskiem nie wiem[/quote]to był akurat żarcik, ale to teraz bez znaczenia.

gawron 
totalny rekordzista

TD nie zachowuj sie jak "obrazona panienka" ---- to ogloszenie bylo zamieszczone duzo wczesnej .... na 100% je widziales. dlatego uwazam, iz pisanie, ze za pozno je zamiescilem jest naginaniem fatkow. zastanawiem sie czy nie po to, aby atmosfere podgrzewac... dodatkowo sam napisales, iz byles tam i nie podszedles. dlaczego? czy do tego, abys podszedl konieczne jest imienne zaproszenie?

T-D przestan mnie atakowac a jezeli tak bardzo to lubisz to atakuj glowa a nie samymi paluchami.

tomasz-dominik napisał/a:
ok, rozumiem, ale to po tym co przeczytałem nie spodziewaj się mnie prędko na organizowanym przez Ciebie ognisku

szkoda ... ale nie licz rowniez na to, ze padne przed Toba i bede na kolanach blagal...

Destiny 
totalny rekordzista

czy moglibyście się w końcu uspokoić?? albo po prostu przejdźcie na pw...

już nie mam siły :(

tomasz-dominik 
totalny rekordzista
T-D

Szczerze mówiąc to co napisalem na początku to wszystko były żarty (patrz uśmieszki) ... przykro mi, że odebrałeś to zupełnie na opak :| EOT

gawron 
totalny rekordzista

Destiny napisał/a:
czy moglibyście się w końcu uspokoić?? albo po prostu przejdźcie na pw...

plosze Pani, plosze pani to TD zaczyna.... :lol:
jestem nieslychanie spokojny czlowiek :lol: ... tyle, ze mnie TD caly czas prowokuje :evil:

!!!NEMESIS!!! 
totalny rekordzista
Say my name bitch!

Wspólnota: Albatrosów
Ulica: Albatrosów

:?

Destiny 
totalny rekordzista

obydwaj do kąta! :evil:

Kaffi 
Moderator
Z czeluści piekielnych ;-)

Panowie, Gawron i T-D, proszę o spokój

Ja jeszcze tylko jedno doprecyzuję, żeby nie było że to ja znowu złośliwa i niedobra jestem :P
gawron napisał/a:
No dobrze zapomnialem wstawic w pare miejsc oznaczen w stylu :wink: :lol: :P itd... a Ty odrazu takie wnioski wyciagasz, ktorych nawet cytowac mi sie nie chce

No niestety, czytam tak jak jest napisane. Z pewnością inaczej czyta się tekst z wesołimi emotkami :) . Używajcie ich, od tego są, a dzięki temu unikniemy błędnych interpretacji :) . Też wolałabym twój post odczytać poytywnie a nie negatywnie :)

gawron napisał/a:
Kaffi napisał/a:
skutkuje zerową frekwencją

tak to prawda --- bardzo zerowa frekwencja byla :roll:

Chodziło mi o frekwencję użytkowników tego forum, którzy nie zaglądają na drugie forum, powinnam widocznie to bardziej podkreślić... Ale nie, przecież jasno w zdaniu pisałam o tym forum:
Kaffi napisał/a:
Z twojej wypowiedzi wniosek nasuwa się taki, że nie chciałes widzieć nikogo z tego forum, gdyż późno podana informacja skutkuje zerową frekwencją

czy na drugim forum też zamieściliście informację o sobotnim grillu dopiero w piątek wieczorem? 8) :?

A teraz juz spokój, bardzo proszę :) 8)

Czy ktoś organizuje jakąś następną imprezkę i chce zaprosić sąsiadów? :lol: :lol:

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

Destiny 
totalny rekordzista

Kaffi napisał/a:
Czy ktoś organizuje jakąś następną imprezkę i chce zaprosić sąsiadów?

to może ja zorganizuję, bo jak na razie z nikim się nie kłócę :wink: :P 8) :D :D :D

Kaffi 
Moderator

Destiny napisał/a:
Kaffi napisał/a:
Czy ktoś organizuje jakąś następną imprezkę i chce zaprosić sąsiadów?

to może ja zorganizuję, bo jak na razie z nikim się nie kłócę :wink: :P 8) :D :D :D

Nie kłócących się jest większość, na szczęście :D

A poza tym ja też się z nikim nie kłócę :P . Ale to ty robisz imprezę, bo się pierwsza zgłosiłaś :mrgreen:

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

RoY 
znany gawędziarz

M4b napisał/a:
Poproszę o nierekalmowanie na www.slowicza.org wydarzeń dziejących się na innych forach, zwłaszcza rozłamowych.
Dziękuję.

A jeżeli ktoś da linka do innej strony - to jest reklama ??? (a co z tematem 'niezłe linki')
Z tego co pamiętam na forum czasami pojawiają się linki do innych for.
Mówisz - 'rozłamowych' - dlaczego ? Ja nie czuję się 'przyspawany' do jakiegokolwiek forum.
Poza tym dlaczego jesteś aż tak uprzedzony do 'nowego forum', a inne fora nie budzą w Tobie tak gwałtownych uczuć #-o

M4b napisał/a:
Ale nie, trzeba było kijaszka w i tak napiętą atmosferę wsadzić i umieścić info że to impreza organizowana przez "rozłamowców" z linkime do ich forum gdzie dopiero sa szczegóły.

Sam jesteś 'rozłamowiec' 8)
A jak pomyślisz o ostrzeżeniu dla mnie - to daj i sobie :idea:
Poza tym w ten sposób obrażasz wielu (aktywnych) użytkowników tego forum - pomyśl o tym :idea:

M4b napisał/a:
Ponownie proszę o wykazanie większego zrozumienia dla słowa pisanego - nie wyprosiłem tylko zapytałem po jakiego diabła się męczysz na forum które Ci nie odpowiada ?

A czy takie pytanie to w ogólne jest na miejscu ???
Co Cię obchodzą powody dla których ludzie siedzą tu, tam lub gdzie indziej :shock:

Mb4 - takimi metodami raczej nie zachęcisz do aktywności na tym forum.
Zastanawiam się, co Twoja wypowiedź miała na celu :-k

Kaffi 
Moderator

Roy, z całym szacunkiem - to była rozmowa między Gawronem a M4b, ich wymiana zdań została zakończona, i to całkiem pozytywnie :) . Nie rozpoczynajmy przepychanki od początku, jeśli masz coś do M4b to wyślij mu PW.

RoY 
znany gawędziarz

Kaffi napisał/a:
Roy, z całym szacunkiem - to była rozmowa między Gawronem a M4b, ich wymiana zdań została zakończona, i to całkiem pozytywnie . Nie rozpoczynajmy przepychanki od początku, jeśli masz coś do M4b to wyślij mu PW.

Postaram się w tym temacie już nic nie napisać :roll:

Odpowiedz do tematu