Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 14 Wrz, 2006
logan napisał/a:
Po pierwsze to jest tylko pomysl ...
Sorki Logan za sprzeciw, ale już miałem wątpliwą przyjemnośc ieszkać w budynku w którym najpierw była knajpka, potem w tym miejscu całodobowy sklep z alkoholem.
Nie chciałbyś tak mieszkać ...
Klatka co prawda nie była zamykana, i to znacznie ułatwiało znalezienie kameralnego miejsca na lżejszą i cięższą potrzebę dla "dociśniętych przez matkę naturę" ...
Dlatego teraz na samą myśl się najeżam ...
I chyba rozumiesz moje obawy.
Ok w porzadku rozumiem i chce dodac ze to nie mialabyc chlopska pijalnia piwa tylko maly kameralny lokalik z domowym jedzeniem, piwo jest tu zastosowane jako dodatek do posilkow. Oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania i pogladow.
wypożyczalnia kaset kiedyś była na osiedlu (przy Bocianiej), a może i jest nadal. A jeśli jest to może i mają dvd...? nie wiem na ile to prawdopodobne a na ile sobie "gdybam"
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
No to loozik, bo bez literek ani rusz a trza coś mieć na długie jazdy autoboosem. Specjalnie odtw.mp3 kupiłam na tę okazję. A konsumpcja dobra na terenie Piaseczna? Telepizza i Hutt są z tego co wiem, lidl...
Piaseczno to raczej miasto nastawione na stworzenie typowej noclegowni. Budują się jedynie nowe bloki mieszkalne. Nikt nie myśli o stworzeniu ciekawego centrum rozrywki, o zwykłym kinie już nie wspominając.
Mieszkam w Piasecznie od 1,5 roku i jak przychodzi ochota i czas na zabawę, to niestety trzeba jechać do Warszawy. Szkoda, że samorząd wybierany w Piasecznie nic nie robi w tym temacie.
Zapewne integrujecie się wśród mieszkańców na osiedlu Słowicza i można Wam tego pozazdrościć Sam pomysł forum osiedlowego, jest super pomysłem na integrację ludzi!
Już się podłączyłem do forum osiedla sąsiadującego z tym, na którym mieszkam. Zauważyłem, że na moim osiedlu w tym temacie jest "martwica" więc przyda się poznać ludzi z Piaseczna
Wspólnota: Miś
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Pią 05 Sty, 2007
Martin napisał/a:
Mieszkam w Piasecznie od 1,5 roku i jak przychodzi ochota i czas na zabawę, to niestety trzeba jechać do Warszawy. Szkoda, że samorząd wybierany w Piasecznie nic nie robi w tym temacie.
Brawo Martin - Zgadzam się z Tobą w 1000000000%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samorząd niech zajmnie się pracą jaka na nim spoczywa.
Czyli co na nich spoczywa, bo większość w samorządzie siedzi i ściemnia... Nie ma co się oszukiwać. Co samorząd ciekawego zrobił w Piasecznie, w temacie rozwoju miasta pod kątem atrakcyjności rozrywki? Niestety od 1,5 roku kiedy mieszkam w Piasecznie, nic się nie dzieje i za każdym razem trzeba jechać do Warszawy, żeby spędzić miło wieczór.
grzes napisał/a:
co Martin robi w temacie integracji
Co masz na myśli? To jakaś zakazana strefa dostępna tylko dla osób z osiedla Słowicza?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum