Na VACU WELL aktywne wyszczuplanie, jest promocja jesienna w naszym Ośrodku Sportu przy Sikorskiego 20 w Piasecznie
warto spróować bo pierwsze wejście bezpłatnie i karnet w promocji, u nas jest najtaniej, a poza tym obok siłownia, sauna, pływalnia - polecam bo próbowałam
Ceny, limity wagowe? Ja się na ten basen na Sikorskiego chcę wybrać. Podobno 10zł jak na sggw.
Muszę Norka odchodzić - 12kg. Proponuję udostępnienie balkonów do trenowania skokó przez koty.
Ceny, limity wagowe? Ja się na ten basen na Sikorskiego chcę wybrać. Podobno 10zł jak na sggw.
Muszę Norka odchodzić - 12kg. Proponuję udostępnienie balkonów do trenowania skokó przez koty
wejdź na stronę www.gosir-piaseczno.pl tam jest wszystko w zakładce VACU WELL JESIENNA PROMOCJA
a jeśli chodzi o bilet na pływalnię uczniowie i studenci płaca 5 zł/h - zapraszam
mcless napisał/a:
A ile za to???
też wejdź na stronkę
_________________ Lepiej coś powiedzieć niż głupio milczeć
Wysłany: Pią 08 Gru, 2006 Re: Zapraszam panie i panów
Chyba była ta promocja przez bardzo krótko bo na stronie GOSiR nie ma mowy o żadnym gratisie, ale na pewno jest gratis i to podobno od zawsze, nie tylko jesienią, w studiu odchudzania na Powstańców Warszawy 16 a, bo znalazłam ich stronę i już się umówiłam.
Polecam bardzo miła obsługa (na razie przez telefon).
rabena, cieszę się że jesteś i kręcisz,
Zima nas olewa a na rower pogoda jest dobra
Zapodaj datę i godzinę , i coby nie było mniej niż 60 km do przelotu spacerniakiem
_________________ Jak zbudować życie bogate w czas?
jest pomysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum