Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007
hmm, niby skończyli .... ale nie wiem czemu miałem przeświadczenie, że zrobią 3 pasy ... a tu wychodzi, że zrobili tylko 1 więc w któryś z kolejnych weekendów będziemy mieli powtórkę z rozrywki
Wspólnota: Meander
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007
Ale to efekt zbilżających się świąt, zaległych urlopów na które niektórzy muszą iść przymusowo ... oraz tablic nw wjeździe do Piaseczna, które nadal informują o utrudnieniach w ruchu na Puławskiej i kierują objazdem na Konstancin
Wspólnota: Poduszkowiec
Wysłany: Pon 30 Kwi, 2007 popołudniowy powrót
Wracał już ktoś z Wa-wy do Piaseczna, bo niewiem czy ryzykować stanie w sporym korku, czy odrazu kierunek Wilanów-Konstancin-Piaseczno ???
Teoretycznie sporo ludzi wyjechało, ale ...
Wspólnota: Poduszkowiec
Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 korek na parkingu? Możliwe...
Ja na swoje nieszczęście pojechałam wczoraj do Auchan !!! Istny koszmar cały parking stał w korku
Pierwszy raz cieszyłam się że policja kierowała ruchem, bo chyba nigdy bym nie wyjechała
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
piechocinski lubi się odzywać i Ty mozesz coś dobrego zrobić
Wspólnota: Albatrosów
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Nie 03 Cze, 2007
Polecam wrócić na początek i przeczytać technologię przebudowy Pulawskiej ,tak jak było napisane toczą się pracę .Niektórzy wyobrażali sobie ,ze przebudowa to proste wylewki asfaltu a to jak widac budowa od nowa ze wzmocnioną podbudową,według dyr.Dąbrowskiego prace przebiegają według zakładanego harmonogramu,zakonczenie grudzień 2007 .Niestety geografia i przepustowość ulic na kierunku powiat piaseczynski -Warszawa nie pozwala przy tym obciązeniu ruchu na w miarę bezkolizyjne objazdy,szczególnie w pierwszych tygodniach za slabo pracowała policja drogowa ,dochodziło też do awarii świateł w Mysiadle.Ta przebudowa to mały problem w stosunku doi tego co nieuchronne budowa na skrzyzowaniu Okulickiego -Pulawska pzed Laminą ,pozdrowienia jp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum