Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006 Szansa na prawdziwy plac zabaw w P-nie
Piękny ogólnodostępny i bezpieczny plac zabaw dla dzieci to marzenie maluchów i ich rodziców, każda akcja na naszym terenie to jakieś zobowiązanie do oddania głosu, tym bardziej jak dotyczy czegoś dobrego, daję linka z info:
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
A co ten plac zabaw ma wspólnego z naszym osiedlem ?
On przecież jest na Szkolnej
wyjaśniam - zagłosowałem i ja, bo a nuż rodzice z naszego osiedla będą tam chodzić
dzięki nie mam malucha ale każde osiedle może tam łazić bo to ogólny plac i w końcu niedaleko tego osiedla, dlatego umieściłam info w Piasecznie, a im więcej takich przyjazdnych miejsc tym lepiej, ciekwe kiedy będzie jakiś duży park z kawiarenkami oprócz tego miejskiego, też by się przydało
_________________ Lepiej coś powiedzieć niż głupio milczeć
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 12 Wrz, 2006
Zagłosowałem, bo kilka razy tam byłem w czasach, gdy u nas nie było placu zabaw.
Generalnie - lepiej jest mieć w pobliżu różne atrakcje niż nie mieć, prawda? A akurat Piaseczno jest bardzo zaniedbane pod tym względem.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006
tez dorzucilem swoj(e) glosik(i) - wyjasniam, w kazdej rodzinie jest kilka adresow e-mail, do zaliczenia glosu potrzebny jest wlasnie adres e-mail wiec za kazdym glosowaniem wpisujemy inny... tzn. najsampierw swoj, potem zony/meza/konkubiny/konkubenta/kochanki/kochanka/dziecka/rodzica/babci/dziadka/itd... nastepnie trzeba tylko potwierdzic wlamujac sie na konto rzeczonej/rzeczonego zony/meza/konkubiny/konkubenta/kochanki/kochanka/dziecka/rodzica/babci/dziadka/itd... lub po prostu mozna uzyc sily perswazji aby ow/owa zona/maz/konkubina/konkubent/kochanka/kochanek/dziecko/rodzic/babcia/dziadek/itd... uwierzyli w szczytny cel i ze (chociaz to sie w glowie nie miesci) dzialamy w interesie publicznym
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006
CRICKET napisał/a:
Pamietajmy że Danone odnowi tylko 10 placów zabaw.
Przy okazji stawiając swoje reklamy, tak aby się zakodowały dzieciom od małego, a rodzicom w drodze do sklepu ... OK - trochę to przekontrastowane, ale w dużej mierze takie firmy tak działają i taką długofalową politykę reklamową obierają.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum